HOME
GEZOCHT
FOTO & VIDEO
PERS
TWITTER
CC NOVA
CONTACT
Luna Snelders

Luna wordt binnenkort 15 jaar en woon in Wuustwezel. Haar passie voor dans startte toen ze op 3-jarige leeftijd stond te shaken op een nummer van Right Said Fred tijdens een schooloptreden van het 1e kleuterklasje. Op 5-jarige leeftijd startte ze met kinderdans. Het volgende jaar begon ze met jazzdans en op 8-jarige leeftijd volgde ze lessen klassiek ballet. Sindsdien werd haar weekschema volledig gedomineerd door danslessen, maar liefst acht uren per week. Later kreeg ze ook de hiphop microbe te pakken.
In het eerste middelbaar deed ze auditie bij dansstudio Ijvi Hagelstein en kwam haar grote kinderwens uit.
Tussendoor volgt ze ook nog verschillende workshops en stages in allerhande stijlen. Luna vindt het zeer boeiend om van elke stijl en elke andere docent met zijn/haar eigen stijl nieuwe dingen bij te leren.
CAST - CREW
Welkom op de website van de prachtige dansvoorstelling PUUR BENEFIET 2011 ten voordele van het goede doel: de Belgische Rettsyndroom Vereniging.        //        Bedankt voor jullie hulp, komst, ... De reacties waren overweldigend! Bedankt voor de immense steun en wie weet tot in 2012?!
PUUR BENEFIET 2011 // Alle rechten voorbehouden // Webmaster: puurbenefiet@hotmail.com