HOME
GEZOCHT
FOTO & VIDEO
PERS
PUUR BENEFIET 2011 // Alle rechten voorbehouden // Webmaster: puurbenefiet@hotmail.com
TWITTER
CC NOVA
CONTACT
Charlotte De Clercq

Charlotte is geboren in Lebbeke, België, op 16 november 1994.
Zij begon in 1999 haar opleiding aan de afdeling Dans in de Gemeentelijke Academie voor muziek, woord en dans in Lebbeke. In 2003 vervolgde ze haar opleiding als danseres bij de dansstudio van Ijvi Hagelstein waar ze 6 jaar danste en in verschillende shows optrad zoals de kerstshows van Samson&Gert, k3 shows, TOTZ, Junior eurosong,...

In 2009 zette ze haar opleiding verder door te studeren aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen onder de artistieke leiding van Dirk Segers en Michael Shannon waar ze nog één jaar zal moeten studeren voor ze deze opleiding kan beeïndigen.
In 2010 danste ze als corps de ballet in La Bayadère van Anna-Marie Holmes voor het Balletrecital van de Koninklijke Balletschool Antwerpen.

Later, in 2011 danste ze mee als corps de Ballet en vertolkte een solo in Paquita van Marius Petipa en in Bound van Michael Shannon voor het Eindejaarsgala van de Koninklijke balletschool Antwerpen.
Ze danste eveneens tijdens het Eindejaarsgala een pas de deux van Jirí Kylián nl. Lieder eines Fahrenden Gesellen (1883).

CAST - CREW
Welkom op de website van de prachtige dansvoorstelling PUUR BENEFIET 2011 ten voordele van het goede doel: de Belgische Rettsyndroom Vereniging.        //        Bedankt voor jullie hulp, komst, ... De reacties waren overweldigend! Bedankt voor de immense steun en wie weet tot in 2012?!