Lekkere TOSTI's

logo logo

 

Voor hongerige magen: succes gegarandeerd!

Per tosti (dubbele boterham:)

    • 1 klein ei
    • plak kaas
    • plak ham of bacon
    • 2 (bruine) boterhammen
    • 1 eetlepel olijfolie
    • versgemalen peper en zout
    • evt Tabasco
    • evt mayonaise

De plakken kaas en het vleeswaar moet voldoende oppervkal hebben om de hele boterham te bedekken en mogen wat uitsteken. Teveel kaas enzo is niet nodig!

    1. Klop het ei los met een vork in een diep bord, voeg peper en zout toe. Als je dat lekker vindt ook wat drupjes Tabasco toevoegen.
    2. Wentel de boterhammen in het eimengsel zodat het ei allemaal in het brood gezogen wordt, aan beide kanten van de boterhammen.
    3. Verwarm ondertussen de koekepan en bak de plakjes bakon of ham in de olijfolie.
    4. Breng het vleeswaar uit de koekenpan met de plak kaas en met eventueel wat mayonaise tussen de ei-boterhammen.
    5. Voeg de broodhelften samen en doe ze in de koekepan waar nog olijfolie in ligt.
    6. Op een zacht vuurtje in 5 minuten per kant gaar en knapperig laten bakken.
    7. Eet smakelijk!

 

logoOver mijAfman IT dienstenFotografieOverig varia etcetera