De grote Kiwi en Lavendel show!!!
Kiwi-productenOp deze pagina stellen wij u enkele kiwiproducten voor. Regelmatig komt er een product bij dus bekijk regelmatig deze pagina.
Active O2 Apple Kiwi
Dit drankje is water met appel en kiwi smaak. U kan denken dat dit een gewoon waterdrankje met een smaakje is maar niks is minder waar. Dit drankje bevat een hoge hoeveelheid zuurstof waardoor het uitermate geschikt is voor sportmensen of mensen die juist gesport hebben.
Meer informatie vind je op de website van O2. Daar kan u ook raadplegen waar u deze drank kan kopen.
Misschien nog een weetje. O2 is sponsor van Runningtour. Wanneer u deelneemt aan een van de runningtour wedstrijden krijgt u bij de aankomst gratis O2.

Sportlife Real Fruit filled gum PEACH-KIWI
Deze keer werkt de kiwi samen met de perzik. Samen zorgen ze voor deze heerlijke kauwgom die altijd en overal oké is. In elk pakje zitten 10 kauwgommen. Je kan er dus een tijdje van genieten en je kan er je vrienden eens mee verrassen. Gegarandeerd een voltreffer. Meer informatie vind je op de website van sportlife.

Activia Aardbei-Kiwi
En opnieuw krijg je een heerlijke combinatie van kiwi met een ander stuk fruit. Ditmaal is het de beurt aan de aardbei.
Een verrassende mix, zacht en fruitig, voor een maximum aan frisheid en een nieuwe ongekende smaaksensatie. En omdat we u mening willen over dit drankje hebben we een schitterend aanbod.
Kom op 22 oktober naar het sint-pieters station in Gent, kiwi's thuisstad en proef dit drankje. Ze delen dit drankje gratis uit tussen 6u30 en 10u30. Laat gerust daarna je mening weten via e-mail.
Meer informatie vind je hier.artikels
home