De grote Kiwi en Lavendel show!!!
Wat doen we??De grote Kiwi en Lavendelshow zal een programma zijn met als rode draad goede televisie. Welk soort programma we precies maken is uiteraard een top geheim. Maar aangezien jullie toch op deze site komen willen we gerust een tipje van de sluier lichten ...
In deze show zal amusement en humor van de partij komen. Het zal een show zijn waarvan we hopen dat het de volgende dag een gespreksonderwerp is bij de mensen. Van n zaak zijn we het alvast eens. De grote Kiwi en Lavendelshow zal een revolutionair programma zijn. Daarom hopen wij op u begrip dat wij NOG niet alles kunnen vertellen. Wat kunnen we dan wel vertellen?
De show zal je eigenlijk kunnen vergelijken met een spelprogramma. Er zijn telkens winnaar(s) en verliezer(s). Er zijn ook al ideen voor verscheidene seizoenen. Zo zal elk seizoen uniek zijn zonder zijn identiteit te verliezen. Binnenkort zal je op deze plek ook een link zien staan met een inschrijvingsformulier voor de show. Hou deze webpagina dus goed in de gaten ;)

3 kusjes
Kiwi en Lavendelhome