Een overzicht van mijn bijbaantjes
Al op jonge leeftijd begon ik met werken. Mijn allereerste baantje was mijn overbuurman. Mijn buurman stond op de markt met snoep, en aan mij de taak om de grote bakken snoep te verdelen in kleine zakjes. Na dit baantje heb ik nog verschillende bijbaantjes gehad zoals het werken in WoonServiceWinkel en achter het buffet bij een restaurant in Schoorl. Hier was ik verantwoordelijk voor alle drankjes en dergelijke. Maar mijn eerste echte hardwerkende baantje was bij Restaurant Hotel Merlet in Schoorl. Voor mijn opleiding luchtvaartdienstverlening moest ik twee keer 22 weken stage lopen. Mijn eerste stage was Merlet. Dit is een 4-sterren hotel met twee restaurants. Een daarvan heeft een Michelinster. Ik begon mijn stage in het ontbijt en vervolgens ging ik werken op de receptie. Na mijn stage ben ik hier blijven werken. Uiteindelijk was het alweer tijd voor mijn eindstage en moest ik Merlet inruilen voor een stage op Schiphol. Ik werd werkzaam bij Servisair Amsterdam als gronstewardess.Na een ontzettende leuke tijd kreeg ik hier een contact aangeboden voor 1 jaar op basis van 0-uren. Onlangs is mijn contract bij Servisair nog eens verlengd met twee jaar. In juli 2010 ben ik ook begonnen bij KLM Customer Ground Handling. Hier ben ik werkzaam als grondstewardess voor Transavia.com. Ik ben dus iemand die ontzettend graag op het vliegveld werkt !