Algemeen     Eddy     Fanclubdag/uitje     Fanmeeting     BBQ
 
Wie zijn wij?
Welkom op de website van de Nederlandse Josh Groban Fanclub.
Op deze pagina leggen we uit wie en wat wij zijn en kun je je gratis aanmelden.

De Nederlandse Josh Groban Fanclub is op 11 februari 2005 opgericht met als voornaamste doel de naamsbekendheid van Josh te vergroten in Nederland. De fanclub is opgericht door fans en heeft geen officiŽle status, maar er is wel contact met zijn platenmaatschappij "Warner Music NL". Dit heeft al geresulteerd in het toezenden van (gratis) promotiemateriaal, het toekennen van meet & greets met Josh en het doorspelen van info over optredens van Josh in Nederland.

Iedereen kan zich (hieronder) gratis aanmelden. Wij vragen alleen een paar basisgegevens en je moet je met een geldig e-mailadres aanmelden voor de nieuwsbrief, die steeds verschijnt als er iets belangrijks te melden is over Josh. Te denken valt aan de release van nieuw materiaal, aanstaande concerten, of TV- en radio-optredens. De nadruk ligt hierbij op zaken die zich in Nederland afspelen. Voor overige info is het handig regelmatig ons (gratis) forum te bezoeken.

Er worden met enige regelmaat bijeenkomsten georganiseerd voor Nederlandse fans, zoals een fanclubdag of fanclubuitje, een jaarlijkse barbecue en een fanmeet voorafgaand aan een concert. Ook deze activiteiten worden via onze nieuwsbrief aangekondigd.

Wie zich ten slotte afvraagt wat die koe nu met onze fanclub te maken heeft, die klikt in het menu op "Eddy"

De officiŽle fanclub van Josh is het Amerikaanse "Friends Of Josh Groban". Iedereen kan daar, tegen betaling, lid van worden. Eťn van de voordelen voor leden is dat zij, middels een code, met voorrang kaartjes kunnen kopen voor alle concerten, de zogenaamde pre-sale. Ook kun je als lid meeloten voor een officiŽle Meet & Greet met Josh voorafgaand aan een concert. Voor vragen over de pre-sale en de Meet & Greets moeten wij verwijzen naar de officiŽle fanclub. Wij hebben geen connecties met hen en kunnen dus ook niets "regelen" voor leden van onze fanclub. Lid worden van "Friends Of Josh Groban" kan via Josh's site: www.joshgroban.com.

Wij nodigen je uit eens door de hele website te surfen en laat vooral weten wat je ervan vindt! Zowel complimentjes als kritiek nemen we graag in ontvangst. Met die kritiek zullen we zeker proberen wat te doen.

Veel plezier op onze website, en misschien mogen we je binnenkort wel als lid verwelkomen. Hieronder lees je hoe dat werkt.


Aanmelden voor de fanclub is gratis en gekoppeld aan aanmelding voor de nieuwsbrief, waarin vooral belangrijk nieuws voor Nederland wordt gemeld. Wil je lid worden en geen nieuws meer missen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief via deze link: aanmelden fanclub en nieuwsbrief

Laposta staat zo ingesteld dat je een mail ontvangt als je hebt aangemeld, en via die mail moet je je aanmelding nogmaals bevestigen.