Mijn artiestennaam is Johnny Sleegers en ben geboren in Helmond op 28 oktober 1981.

Zoals velen van mijn voorgangers betrad ook ik grote liefhebber van het levenslied reeds op jeugdige leeftijd spontaan menig podia, en nam plaats achter de microfoon voor het verzorgen van een optreden tijdens tal van feestjes, activiteiten en evenementen.
Van het een kwam het ander, en voor ik misschien zelf goed en wel besefte stond ik reeds met één been in het wereldje van de Entertainment.

Na van kleins af aan te zijn opgegroeid met het Nederlandse lied, en menig nummer van onder meer mijn grote favoriet André Hazes te hebben gecoverd, brak enkele jaren geleden de tijd aan voor het wat meer serieuzere werk, zoals het uitbrengen van een CD-album, en optreden tijdens grotere evenementen.

Na een jaar of vier geleden in de Weertse studio Difference een Nederlandstalige demo te hebben opgenomen, was de tijd rijp om aan mijn eerste echte muziekproduct te gaan werken.
Veel steun ondervond ik daarbij van onder andere Frank Ferrari, voormalig zanger van de groep Ferrari, en in de jaren negentig bijzonder succesvol met onder andere de nummer 1-hit "Sweet Love".
Maar liefst tien nummers schreef en componeerde Ferrari voor mijn nieuwe album.
Aangevuld met zes covernummers gestoken in een nieuw jasje rondde we mijn eerste CD-album " De Waarheid" met veel succes af.
Zo succesvol dat platenlabel HJDM-Music uit Deurne besloot het album in zijn geheel uit te brengen en op DVD met als titel "Liefde in je hart".

Natuurlijk kon een Singel niet uitblijven en in November '05 verscheen mijn 1e debuutsingel met als titel "Door jou".
Dit nummer scoorde hoog in de landelijke hitlijsten, en kreeg goede referenties als voorloper op mijn nieuwe album.
In april '06 verscheen dit nieuwe album met als titel "Deze Nacht".
Het album bevat 12 nieuwe nummers met een cover van Hazes, La Mamma welke we in een nieuw jasje hebben gestoken.
Momenteel ben ik druk bezig met de promotie van mijn nieuw album en staan er voor de komende zomermaanden vele 'promotie' optredens op de agenda.
Het album is uitgebracht onder het management van DMH- Music en onder het label van PINK RECORDS.