Welkom op de website van Transsiberie express for kids!

Droom je er al een tijdje over om samen met je ouders naar verre afgelegen landen te reizen en daar het avontuur tegemoet te gaan? Droom je over vulkanen, spookachtige bossen, ijsbergen met gevonden fossielen van dinosauriers, kloosters, tempels, kamperen in een Gers tussen de kamelen, paarden en geiten, watervallen, de verboden stad en de Chinese muur?! EN NOG VEEEEL EN VEEEL MEER???! Laat je dan leiden door sprookjes uit landen als Rusland, Mongolie en China en zoek het avontuur op!

Deze avontuurlijke reis maak je samen met je ouders. Je vliegt van Amsterdam naar Moskou, de hoofdstad van Rusland waarvandaan deze onvergetelijke treinreis begint. De reis voert je door Rusland, Mongolie en het indrukwekkende China.

Voor jou en je ouders is er genoeg te doen onderweg. Je kunt spelletjes spelen, films kijken, tekenen, schilderen, lekker eten in het restaurant en boeken lezen over de schitterende landen waar je doorheen reist. Als jij met ons mee gaat op avontuur krijg jij van ons een avontuurlijk pakket met daarin informatie over de landen waar je naar toe gaat en schrijf-, plak- en tekenspullen, een reisdagboek waar je alles in kunt opschrijven wat je hebt gezien en heb meegemaakt je krijgt een eigen fototoestel waarmee je zelf mooie fotos kunt maken en deze kan plakken in de speciale Trans Siberie Express fotoboek.

Tijdens de treinreis krijgen jij en je ouders ook educatieve voorlichting over het land waar de trein rijdt. Tijdens de voorlichting krijg je uitleg, over de grootte van het land, hoeveel inwoners er zijn, de taal, de gewoontes en nog veel meer. En natuurlijk ook wat jij en je ouders allemaal gaan doen en bekijken in het land!

Tot ziens in het fascinerende Azie!