profile

WELKOM

Wie is Jay?

Welkom bij mijn persoonlijke website. Mijn naam is Jay en ik ben 25 zomertjes oud. Ik ben van Chinese afkomst, maar geboren en getogen in Rotterdam, DA PLACE BE!!! Op dit moment ben ik vierde jaars student en studeer ik Commerciele Economie op de Inholland Rotterdam.

Stage

Ik ben op dit moment net twee maanden terug van mijn stage in China. Dit vond plaats in de stad Shenzhen, direct naast Hong Kong. Daar ben ik voor zes maanden gebleven voor een stage van vijf maanden in totaal. Het was een hele ervaring en als ik het nog een keer zou mogen doen, zou ik nu direct de tickets boeken.

Vakantie

Na deze stage ben ik ook naar Japan geweest. Dit was een zeer leuke vakantie en het was ook een heel mooi land. Wij waren met z'n tienen gegaan, maar uiteraard hebben wij ieder onze eigen progamma gemaakt. Voor tien mensen een tevreden progamma maken is een bijna onmogelijke taak. Wij waren naar Tokyo geweest voor vijf dagen.

Webdesign

Na de terugkeer moeten wij voor school een differentiatie minor kiezen. Dit blok heb ik gekozen voor webdesign. In dit blok moeten wij de basis technieken om een website te maken onder de knie hebben. Dit wat jullie zien is het resultaat van de laatste twee maanden. Jullie kunnen informatie van mij vinden, foto's, een VJtour gemaakt met flash en ook nog een groepswebsite. En als er bij jullie interesse gewekt is voor mij, dan kunnen jullie contact met mij opnemen. Deze gegevens staan bij "contact".

Hopelijk gaan jullie het naar jullie zin krijgen op deze website en wens ik jullie veel plezier.

Mvrgr,

 

Jay

pics
vjtour
links
contact