Goede avond beste teamgenoten!

Te beginnen met een pluim voor mezelf, een hele wedstrijd zonder ruzie en/of moordneigingen naar tegenstanders toe:D Verder moet ik wel zeggen dat we er vandaag eindelijk een echt vette dag van hebben gemaakt, mede dankzij onze nieuwste aanwinst: Het ow zo schattige boomboxje, voordat ik deze mail sluit en lekker in mijn bedje ga liggen waarvan de rest privé is(A), wil ik even een kort verslagje van onze wedstrijd met jullie delen..

Er was eens... Een regenachtige morgen op een zaterdagochtend. Vol spanning in de auto uitkijkend naar de derby tegen de sterren van Nuth, (in de volksmond ook wel Nuthelozen genoemd). Met het zweet in de bilnaat begonnen we aan de westrijd waarvan ow zo veel werd verwacht maar niets bleek minder waar. hoewel de wedstrijd wat slapjes startte werd de wedstrijd opengebroken door een goal van Sjors "speedie'' Kessels waaraan een naar mijn mening toch wel erg goede assist aan vooraf ging van een ietwat getint speler die ditzelfde sprookje voor jullie in zijn vrije tijd in elkaar draait(applaus?). Na deze prachtige intikker droegen we onze zwetende billetjes over aan de Nuthelozen. een geweldige slag door de geluidsbarriere van Knoen 'kanone' Huijbers zorgde ervoor dat er 2-0 genoteerd mocht worden. Helaas helaas helaas.. onze praatjesmaker was nog steeds aan de prachtige rondingen van Tatjana Simic aan het denken waardoor hij het suikerschepje van een Nutheloos (waarvan ik vermoed dat hij toch echt een chromosoom meer had dan ik) over het hoofd zag en hij dus al zijn 2e goal tegen heeft dit seizoen, zoals Miguel zou zeggen: gast, dit kan echt niet!. Geeft niet kerel. vergeven en vergeten zand erover. Hierna werden prachtige acties afgewisseld met een theekransje want ach het weer zat ook niet mee. omdat ik in het organisatieteam van het eerder genoemde theekransje zat kan ik me de ruststand niet verder herrineren. als iemand zich dat wel nog kan herrineren hoor ik het graag:)

De tweede helft was een geschenk van god, de ogen werden geopend de hoofden geleegd...de kom werd zowaar gehanteerd met grote precisie waardoor de spreekwoordelijke soep in de kom bleef, na wat hak en zaag-goals van Knoen en de prachtig uitgevoerde Kronkel/ special/ fakking special?(ook dit kan ik niet meer helemaal volgen) door een prachtige schijnbeweging van Pieter 'Gast, dát wijf is lekker' weijnen en een laatste zwoele blik van Don Vinc naar de goalie van hc heuvelland waardoor die toch wel even aan zijn geaardheid begon te twijfelen en hierdoor zodanig was afgeleid dat Wouter 'Shinehead' de bal simpel maar met grote precisie in het hoekje kon prikken. Hierna hadden we de tegenstanders in de pocket en konden we wedstrijd rustig uitballen en genieten van het uitzicht dat we genoten.

De al net zo geweldige wedstrijdleiders constateerdden de eindstand op 8-1 wat neerkomt op een acceptabele uitslag voor een dergelijke derby als deze. Gasten!, like Al Pacino said: 'step by step, inch by inch'

Tot dinsdag. Dikke kus jullie wedstrijdverslaggever xxx

Jongens,

zoals the boss bekelaar julle al heel verteld is morgen dus een hele belangrijke wedstrijd! dit houdt in: vanavond wederom geen alcohol voor jullie tuinkaboutertjes! verder zullen we het op de training nog wel hebben over een paar aandachtspuntjes waar we morgen op gaan letten, die we vorige week op een mindere wijze hebben uitgevoerd.. dit houdt in: maxim, handjes aan de stik en niet tegen de romp van een betreffende tegenstander... en je mondje alleen op een vriendelijke wijze openen tegen je eigen teamgenootjes. BV: zeg pieter, moet je nou kijken... ik sta hier helemaal VRIJ!! houd hierbij je toon in controle! ik heb er alle vertrouwen in dat we dit boerendorpje, gelegen in de buurt van de prachtstad heerlen, zullen oprollen als we onze koppies even goed bij elkaar steken en goed geconcentreerd van start gaan!

1 love, groeten bennie

Helden,

Komende zaterdag reizen we weer 55,3 km naar Nuth, om daar na deze ca. 41 min. durende reis, tegen de plaatselijke HC aan te treden. We trekken ten strijde met in ons achterhoofd dat dit een zogenaamde 6-punten wedstrijd is. Bij verlies staan beide ploegen op 9 punten uit 4 wedstrijden. Maar bij winst kan er een gat van 6 punten geslagen worden.

Een goede voorbereiding is dan ook van groot belang. Familie Sjors, Michiel, Wouter en Jitse leveren dan ook de auto's met bijbehorende chauffeurs.(liefst vrouwelijk) Vertrektijd zal rond 10.45 a 11.00 liggen. Morgen hoort u hier allen meer over.

Om 12.15 is het dan zover, en krijgen we weer een mogelijkheid, om 2x 35 min (=70) de spreekwoordelijke bloemetjes buiten te zetten. Na deze wedstrijd, waarvan het publiek de grote winnaar zal zijn, kunnen er uiteraard de nodige broodjes unox verslonden worden. Voor mensen die een dagje uit willen plannen naar deze Limburse stad, kijk opNuth.nl

Nuth heeft inmiddels al 11 doelpunten gemaakt, en staat daarmee op de 2e plaats in het algemeen klassement. Doelstelling is dan ook weer de 0 voor Jitse "praatjesmaker" Duysters. Hiertegenover staat wel dat de Nuthelozen, wel al 10 keer de bal uit het net hebben mogen vissen. Een kans om toe te slaan voor Koen "Jetz komen die kanone" Huijbers en Piet "boogbal" Weijnen. Voor morgenavond (vrijdagavond) staat er dan ook een lichte training op het programma, zodat zaterdagochtend fit aan deze match begonnen kan worden.

Ik zie jullie allen dan,

Sportieve hockeygroeten,

Daan "The Boss" Bekelaar Ft. Benji "Stinkduitser" Maas