Continenten

Contact Us

Phone : 06 37 78 24 29
e mail: info@StudentenWR.nl

 

 

Wereldreizen voor Studenten   

Onlangs heeft StudentenReizen een aantal reisbureaus van Vakantie Experts / Van Dongen overgenomen.

StudentenReizen is eeen landelijke reisbureauketen met circa 220 winkels waarvan 8 voor zakenreizen onder de naam StudentenReizen Business Travel. Alle reisbureaus die onder de StudentenReizen vlag vallen zijn aangesloten bij de  en . StudentenReizen profileert zich als gids in de reiswereld voor haar klanten.

Om deze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren bezoeken de reisadviseurs regelmatig verschillende bestemmingen, over de hele wereld. Zo weten ze de mooiste vakantieplekjes voor de klanten te selecteren. Aangezien StudentenReizen zich onderscheidt door vakkennis en service streven wij er naar om onze klanten te laten genieten van hun droomvakantie. Alles wordt voor ze tot in de puntjes geregeld, tot aan de benodigde verzekeringen toe. De wensen en behoeften van de klant staan hierbij centraal.

De modern ingerichte reisbureaus hebben allemaal een allround assortiment, van een stedentrip tot een wereldreis. In de winkels worden ook losse vliegtickets verkocht en additionele producten zoals Schipholvervoer, theatertickets, vakantiecadeaubonnen, hotelcadeaubonnen en Nationale Musicalbonnen. Tot slot onderscheiden de reisbureaus zich door als enige kaarten voor het Nederlands Elftal aan te bieden!