Beste Henricanen,

Het heeft langer geduurd dan verwacht, maar zeer binnenkort zullen jullie de brochure in de bus kunnen verwachten. De brochure is gemaakt naar aanleiding van die gezellige reünie op 17 April 2004.

Omdat er nog regelmatig wijzigingen in adressen en data binnenkwamen, bleven we uitstellen om alles zo “up to date” mogelijk te houden. Op zeker moment is besloten er een streep onder te zetten en de brochure definitief af te maken.

Van zeer veel materiaal moesten de beelden flink bewerkt worden om ze enigszins toonbaar te kunnen afdrukken. Ook enkele feiten en een stukje geschiedenis waren niet altijd even gemakkelijk te achterhalen.

Al met al is het toch uitgebreider geworden dan aanvankelijk de bedoeling was, en het resultaat is een boekwerk van 16 pagina's.

Voor degenen die fotomateriaal of knipsels hebben opgestuurd: deze worden samen met de brochure mee teruggezonden.

Mocht je inmiddels verhuisd zijn laat dit dan even weten via de website ( www.henricusmavo.tk ) zodat de post op het juiste adres kan worden afgeleverd.

Evert

PS: Zaterdag 16 April 2005 tussen 15:00 en 18:00 uur is iedereen welkom die de brochure zelf wil ophalen in het Theehuis op de Cruquiusdijk 32 te Cruquius . Hou deze datum dus vrij in je agenda !