Welkom op handjevol.tk. Het zou leuk zijn als je nadat je de site hebt gezien een berichtje achterlaat in ons gastenboek om te laten weten wat je van de site vond.
Heb je dat wel eens gehad, dat je ergens liep en een of meerdere leuke meisjes zag lopen met een roze of zwarte polo aan met hun naam op de voorkant en handjevol.tk op de achterkant? Je vroeg je ongetwijfeld af wat handjevol.tk precies inhield en wat voor site dat zou zijn. Daarom ben je waarschijnlijk hier. Handjevol is een groep van vijf meisjes die elkaar kennen van paardrijden of via elkaar. Voor de naam handjevol zijn verschillende betekenissen, dat is het leuke eraan. Het ligt eraan hoe je het opvat. Wij zien het eigenlijk als een handjevol meisjes, waar je ook echt je handen vol aan hebt. Je kan ons op verschillende manieren opvatten, net als de naam handjevol zelf. We doen wat we zelf willen en trekken ons vrij weinig aan van wat anderen van ons vinden. Als het aan ons lag bestond ons leven uit vrienden, uitgaan, jongens, en lol maken! Ons motto: Als je het niet mooi vindt, kijk je er niet naar!
Heb je ons nog nooit gezien, kijk dan eens in onze agenda waar je ons kan vinden. In de zomer kan je ons bijna standaard vinden op buitenzwembad Coldenhoven in Eerbeek en bij de Efes in Eerbeek zitten we ook regelmatig. In de winter zal je ons wat minder vaak buiten vinden omdat we niet allemaal heel dicht bij elkaar wonen.
Handjevol is eigenlijk ontstaan door Barbara & Renee, die in de zomer van 2005 op de site van la Choza, een soortgelijke groep als handjevol maar dan met jongens, zaten te kijken en dit vonden we een leuk idee dus besloten wij ook zo’n soort site te maken. Renee heeft toen de vorige versie gemaakt en iedereen heeft een paar namen verzonnen, hier hebben we samen de naam handjevol uitgehaald. Later hebben we de polo’s laten maken, deze hebben we voor het eerste aangehad tijdens het weekend van de Eerbeekse Paard en Ponydagen 2005 in Eerbeek, georganiseerd door onze eigen vereniging. We hebben hier toen een hoop positieve reacties op onze polo’s gehad, sommigen ook via de site. Mensen die onze polo’s hadden gezien zijn naar onze site gegaan en hebben daar berichtjes achtergelaten. Hier zijn we altijd heel erg blij mee, zo weten we dat de combinatie meisjes van handjevol + polo’s werkt en dat we de polo’s niet voor niks dragen, buiten het feit dat we het gewoon leuk vinden om ze te dragen.
Negatief commentaar is altijd welkom, dit zorgt ervoor dat wij onze site weer kunnen verbeteren. Als je negatief commentaar op de leden van handjevol.tk hebt snappen we niet zo goed wat je hier op deze site doet, zeg het liever recht in ons gezicht. Als je dan iets hatelijks wil zeggen, wees dan wel zo stoer om je naam erbij te zetten.
Voor de rest van de mensen, we hopen dat jullie onze site leuk vinden, we horen graag wat je ervan vond!
Liefs, de meisjes van handjevol.tk


Zoals we al verteld hadden zijn we een groep van vijf meisjes die zich vooral bezighoudt met
uitgaan, jongens, vrienden, lol maken en ook met paardrijden. We wonen allemaal ergens anders. Barbara woont in Eerbeek, Lianne in Hall en Patricia in Loenen. Renee en Renske wonen wat verder weg, namelijk in Dieren en in Spankeren, maar in de zomer zijn we veel bij elkaar. Meer over de leden van handjevol lees je bij members.