10 september 2006

SJIK verknipt 100 euries


Bunschoten-Spakenburg De jongerengroep SJIK verknipt een vlag van 8x1,50 ter waarde van 100 euro! Zo dus Wouter en Julian hebben beide 25 euro op een kamer hangen, Hoppie 5 euro en Peer 45 euro! Check voor het bewijs:

http://www.veiligverkeernederland.nl/nl/cms/shop/FMPro?-DB=ws_artikelen.fp5&-Lay=cgi&-Format=lijst.htm&-Token.0=AlgemeneWebshop&-Token.2=3VO&-Token.3=Scholen%20zijn%20weer%20begonnen&artk_webshopgroep=3VO&-Token.1=&artk_categorie=Scholen%20zijn%20weer%20begonnen&sortfield=artk_categorie&-Max=ALL&-Find

Bron 3VO

Eindelijk weer positief nieuws!

Homo's plegen eerder zelfmoord

Woensdag 5 Juli 2006 11:38 uur, Dikke Leo
Homoseksuele mannen denken regelmatig 5 x zo vaak serieus aan een suïcide poging dan heteroseksuele mannen. Ook de kans dat zij een zelfmoordpoging doen is groter: 14,6 procent versus 1,6 procent.

Tussen lesbische vrouwen en heteroseksuele vrouwen is hierin geen verschil. Die conclusies trekken onderzoekers van het Trimbos Instituut in een artikel in de juli-editie van het tijdschrift Archives of Sexual Behavior.
Het stuk is geschreven in samenwerking met de Columbia University in New York. Voor het artikel is gebruik gemaakt van een algemeen onderzoek van het Trimbos-instituut onder de N e d er l a n d s e bevolking.
Acceptatie
Volgens de onderzoekers lag het in de verwachting dat jonge homoseksuelen minder kans zouden hebben op suïcide en daar ook minder over nadenken door de toegenomen maatschappelijke acceptatie. Maar dit blijkt niet het geval. Homo’s worden aan de lopende band gediscrimineerd. Ze krijgen van hun heterosexueel georienteerde omgeving continu te horen ‘het valt allemaal mee’.. Daar kunnen ze niets mee. Immers, het komt uit een hoek die niets WIL begrijpen van hun homosexuele medemens. (Bron uniews)

Voor het hele artikel check:
http://www.unieuws.nl/?p=2609#respond

27 augustus 2006

Bric


Stichting BRIC sponsort vanaf nu de stewards van SV Spakenburg! Zie hier boven het bewijs. (rechtsonder op de foto)

23 augustus 2006

Zuupen

Nieuwe 'hangtrend' in Bunschoen

BUNSCHOTEN - In Bunschoten is een nieuwe 'hangtrend' gesignaleerd: het zogeheten 'oppassen'. Jongeren van een jaar of 14 beloven te passen op het huis van bijvoorbeeld een oom of tante, trommelen per mobiel hun vrienden op en nemen dan met elkaar grote hoeveelheden alcohol in. De afwezige bewoners weten er vaak niets van.

Dat staat in een onderzoek van de GGD Eemland in opdracht van de gemeente Bunschoten. De GGD heeft van december tot en met juni onderzoek gedaan naar het genotmiddelengebruik in Bunschoten-Spakenburg.Uit het onderzoek komt naar voren dat alcoholgebruik onder jongeren een omvangrijker probleem is dan drugsgebruik. Vanaf 12 jaar drinken kinderen al. Het alcoholgebruik blijkt in Bunschoten verweven met de cultuur van het dorp. Als er iets te vieren valt, gaat het er vaak uitbundig aan toe. Bij deze gelegenheden wordt veel gedronken, ook door kinderen. Al vroeg zien ze dat alcohol hoort bij gezelligheid en feesten. Wethouder Van de Groep van jeugdbeleid vindt het rapport geen onthutsend beeld schetsen. ,,Het is niet anders dan we al wisten. Er zijn eerdere signalen geweest. Het beeld is realistisch. Bunschoten loopt hierin een beetje voorop, maar je ziet het ook in andere plattelandsgemeenten. ''Een fiks probleem ziet hij in een van de hoofdconclusies van het rapport: dat jongeren en ouders het drinken van alcohol eigenlijk niet zo 'n probleem vinden. ,,Alcohol moet kunnen, hoor je. Maar wij laten het er niet bij zitten.'' De wethouder wil zoveel mogelijk partijen in Bunschoten meekrijgen om het grote alcoholgebruik onder jongeren ter discussie te stellen. Er is een platform in oprichting waarin kerken en organisaties zoals Moeders voor Moeders plaatsnemen. ,,Het hele dorp moet meedoen.''
(bron: AD.nl)


"Veel drank hoort erbij in Bunschoten-Spakenburg"

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Jongeren die grote hoeveelheden alcohol drinken worden in Bunschoten-Spakenburg niet beschouwd als probleemgevallen. Dat blijkt uit onderzoek van de GGD-Eemland.De GGD onderzocht het gebruik van drank en drugs bij jongeren in de leeftijd van 11 tot 25 jaar. Jonge Spakenburgers blijken zware drinkers te zijn. Ouders hebben daar vaak weinig moeite mee. Het alcoholgebruik is verweven met de cultuur van het dorp, blijkt uit het rapport. Jongeren op straat bevestigen dat. Uit het rapport van de GGD blijkt ook dat alcoholgebruik in Spakenburg een groter probleem is dan drugsgebruik.
(bron: RTV Utrecht.nl)

07 augustus 2006

Gilera citta

geen woorden maar foto's!!!!!!!!!!
12 juli 2006

Zinedine Stierdane

Hier een spelletje om te oefenen hoe je een kopstoot geeft.
http://ftagn.free.fr/zidane.swf

06 juli 2006

BLIKSEM

Er wordt altijd gezegd dat je met onweer niet onder een boom moet gaan staan, maar vanaf vannacht ga ik ook niet meer onder een windmolen staan. Tegen over het kleine zeetje werd een windmolen geraakt door de BLIKSEM.
Er is een stuk van die wieken afgebroken en op de dijk gevallen:

03 juli 2006

Braziliaanse naam

Nu Brazilie op zoek is naar nieuwe goede spelers voor de selectie voor WK 2010, heb je wel een echte mooie Braziliaanse naam nodig, nou dat kun je nu hier uitvinden:

http://www.minimalsworld.net/BrazilName/brazilian.shtml