Actuele goudprijs vandaag

Sinds jaar en dag is goud een betrouwbare bondgenoot van beleggers gebleken, telkens wanneer zich een crisis voordeed. Het is een redder in nood gebleken voor mensen die aanzienlijke verliezen hebben geleden in andere beleggingen. Een van de moeilijkste aspecten van beleggen is het verslaan van de inflatie. Als een belegging er niet in slaagt de inflatie te verslaan, is het zeer waarschijnlijk dat deze niet voldoende zal zijn om de pensioenjaren van een belegger te financieren. De goudprijs daarentegen heeft het in het verleden goed gedaan in periodes van stijgende inflatie.

Op zoek naar de actuele goudprijs? Via Goudprijs.nl ontdek je de goudprijs van vandaag, maar ook de actuele prijs van zilver, platina en palladium is beschikbaar. Zo weet je direct of de tijd om te investeren en goud te kopen is aangebroken.

Goud is een waardevolle investering voor op de lange termijn. Wanneer je van plan bent goud te kopen is het slim om eerst een aantal maanden de goudprijs in de gaten te houden. Ook bij oud goud verkopen houd je natuurlijk eerst de actuele koers in de gaten. Verkoop je oude gouden sieraden vervolgens bij een erkende handelaar om verzekerd te zijn van de beste prijs voor je oude kostbaarheden.