Welkom op de website van de GLTB-Federatie

Welkom op de site van de GLTB Federatie

De GLTB Federatie eind 2004 opgericht door de twee fanatieke hattrickers Ischa (FC GLTB Olé) en Omakroket (FC Beppe’s Boys). De federatie was in eerste bedoeld voor de leden van tennisclub GLTB die hattrick speelden. Dit bleken er echter niet zoveel te zijn. Daarom werd besloten om ook andere (tennis)kameraden toe te laten. In het begin had de federatie daarom slechts vijf leden. Maar na enkele promotionele inspanningen telt de federatie nu twee keer zoveel leden.

Na verloop van tijd is er zelfs een heuse GLTB Cup gekomen. Deze cup is nu toe aan zijn vierde editie en heeft telkens zestien deelnemers. De winnaar van de GLTB Cup krijgt een grote beker waar de naam van de ploeg in wordt gegraveerd. Naast deze beker ontvangt de winnaar natuurlijk de eeuwige roem die ongeveer 4 maanden duurt. Na vier maanden begint namelijk weer de volgende editie van de cup. Informatie over de GLTB Cup is ook te vinden op deze site.

Ten slotte wil ik graag opmerken dat deze site niet tot stand had kunnen komen zonder de professionele inzichten van een bijzonder GLTB Federatie lid: Hansyman. Thanks!