Jarigen van vandaag

Komende wedstrijd
Bruintjes-Z'buren I
Datum: 16 januari
Tijd: 09.30 uur
Veld: Bruintjes
Bak bier: Ad
IN MEMORIAN Peer Lavrijsen PEER LAVRIJSEN
11-7-'56 - 29-5-'04
De Aartsrivalen Klik hier om de column te lezen!

Bezoekers tot.:
Vandaag:
Gisteren:
Gem. per dag:
Nu online:

Wie kan het best z.s.m. bij z'n huidige club vertrekken?
Thomas Buffel
Arie Haan
Frank Kox
Mark v. Bommel
Iemand anders

Bekijk resultatenInst. als startpagina
Toev. aan favorieten
Beveel de site aan
Ga naar wedstrijdverslagen van Zuiderburen II Maandag, 17-01-2005
HERVATTING COMPETITIE UITGESTELD
Zowel de spelers van Zuiderburen I als die van tegenstander 'de Bruintjes' stonden gister om half 10 op het veld voor de onderlinge confrontatie, toen de scheidsrechter besloot de wedstrijd alsnog af te lassen. De scheidsrechter achtte het te gevaarlijk om te spelen op het bevroren Bruintjesveld, waardoor de tenues weer terug in de tas konden. De wedstrijd die om 11 uur op hetzelfde veld gespeeld zou worden, werd eveneens afgelast. De winterstop is hiermee dus met een week verlengd voor de teams die moesten spelen. Voor Zuiderburen I duurt deze zelfs nog twee weken langer, aangezien de geplande wedstrijd van volgende week tegen 'de Red Coral', door personele problemen van 'de Red Coral' verplaatst is naar een later tijdstip. Eertvolgende keer dat de spelers van Zuiderburen I op moeten draven is hierdoor 30 januari op het Rodehoveld tegen 'de Rodeho'.
Reacties op het wedstrijdverslag reactie(s)

Woensdag, 05-01-2005
AANKONDIGING: JAARVERGADERING 16 JANUARI 2005
Op zondag 16 januari as. staat de jaarvergadering gepland voor beide teams van v.v. de Zuiderburen. De aanvang is kwart over 2 en het vindt plaats in de ontvangstruimte van "de Rijtsche hoeve" aan de Voorste heikant 15 in Reusel. Het is belangrijk dat ieder lid hierbij aanwezig is. Tijdens de vergadering wordt de contributie voor het komende kalenderjaar ge´nd. Voor actieve leden bedraagt deze 35 euro en voor rustende leden 15 euro.
Reacties op het wedstrijdverslag reactie(s)

Zonsdag, 19-12-2004
ZUIDERBUREN I-BRONNEKE GAAT NIET DOOR
Vandaag stond de wedstrijd tussen Zuiderburen I en 'het Bronneke' op het programma. De Zuiderburen verkeren op dit moment aardig in de personele problemen. Om deze reden was gister in overleg met het overkoepelende bestuur al besloten om de geplande wedstrijd geen doorgang te laten vinden. Vanmorgen werd bekend gemaakt dat de overige wedstrijden ook niet doorgingen in verband met de slechte weersomstandigheden van de laatste dagen. Met deze afgelasting is de korte winterstop officieel aangebroken. De volgende wedstrijd vind plaats op 16 januari van het nieuwe jaar en de tegenstander is dan de huidige leider in de competitie 'de Bruintjes'. Hopelijk zijn de meeste spelers met een blessure dan ook weer hersteld. De trainingen gaan in de winterstop overigens gewoon door, tenzij het weer dit niet toelaat.
Reacties op het wedstrijdverslag reactie(s)

woensdag, 15-12-2004
VADER MARCO OVERLEDEN
Gistermorgen is op veel te jonge leeftijd de vader van 'Zuiderburen I'-spits Marco overleden als gevolg van een hartstilstand. Vanaf deze plaats wenst v.v. de Zuiderburen Marco en zijn familie veel sterkte en kracht bij de verwerking van dit zware verlies.
Steunbetuigingen kun je plaatsen en lezen door op onderstaande link te klikken.
Reacties op het wedstrijdverslag reactie(s)

Maandag, 13-12-2004
EER GERED TEGEN DE STAMPERS
Gister stonden de spelers van Zuiderburen I voor geen gemakkelijke opgaaf. De laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft was de kampioen van vorig jaar (de Stampers) namelijk de opponent. Zuiderburen I startte met twee spelers van Zuiderburen II in de basis, namelijk Michael en Willem. Enige minuten later werd de opgetrommelde Michel daar nog aan toe gevoegd. Door Jannes een linie terug te laten zakken, t.o.v. eerdere wedstrijden werd getracht het aanvalsgevaar van 'de Stampers' te beperken. Voorin speelde Ad voor het eerst weer een hele wedstrijd. Na een goed kwartier bracht een kopbal uit een corner 'de Stampers' op voorsprong. Kwam dit doelpunt nog voort uit een dood spelmoment, bij de tweede tegengoal etaleerde 'de Stampers' hun daadwerkelijke kracht. Na enkele goede combinaties werd de vlotte aanval keurig afgerond. Ondanks de achterstand bleven de Zuiderburen vechten en er ontstonden daardoor ook enkele kansjes. Ad manifesteerde zich goed in de voorhoede en maakte het z'n directe tegenstander regelmatig moeilijk. Ook kon hij met z'n hoofd net niet bij een voorzet om daarmee de aansluiting tot stand te brengen. Tot aan de rust bleef het hierdoor 2-0, maar vlak na de pauze lag de derde Stampers-goal achter Cees. Ook hierna verzaakten de geel-roden niet en leek een doelpunt in de maak. De laatste pass kwam echter vaak net niet goed aan bij de Zuiderburen. En zoals vaker als het geluk aan de ene kant ontbreekt, zit het het andere team mee. De 4-0 kwam voort uit een mislukte voorzet die bij de tweede paal binnenviel. Na kleine kansen van Harm, die een vrije trap over schoot en Dennis, leek Ad de eretreffer op de voet te hebben. Van dichtbij koos hij echter de verkeerde hoek waardoor de Stampersgoalie redding kon brengen. Voor de statistieken lieten 'de Stampers' nog een vijfde doelpunt aantekenen, waardoor de uitslag erg geflateerd dreigde te worden. uiteindelijk viel de verdiende eretreffer toch nog. Dennis scoorde via een tegenstander alweer zijn zesde goal van het seizoen. Komende week staat wederom een titelkandidaat te wachten. Tegenstander is dan 'het Bronneke' en de locatie is het Bruintjesveld.
Reacties op het wedstrijdverslag reactie(s)

Dinsdag, 07-12-2004
DEGELIJK DRIESPRONG TE STERK VOOR ZUIDERBUREN I
Eergistermorgen stond de confrontatie met 'de Driesprong' op het programma. Vol goede moed en met Ad, die z'n rentree maakte na meer dan een jaar blessureleed, in de basis begonnen de Zuiderburen aan de partij. Ook Henk startte weer, na enkele weken buitenspel gestaan te hebben. Al gauw bleek dat de elf van 'de Driesprong' deze dag meer in de pap te brokkelen hadden dan de geel-roden. De defensie had de handen vol aan de beweeglijke voorhoede van 'de Driesprong'. Na een kwartier spelen kwam het team ook op voorsprong. Ad had iets te veel tijd nodig om de bal achterin weg te werken en dit werd ongenadig afgestraft door de jagende spits van 'de Driesprong'. Tien minuten later werd de score alweer verdubbeld. Een schot uit de tweede lijn kon door Cees niet klemvast gepakt worden en een alerte speler van de thuisploeg passeerde hem vervolgens in de rebound. In de eerste helft was het spel nog wel behoorlijk, maar voorin konden ze nooit echt een vuist maken. In het begin van de tweede helft voerde Zuiderburen I de druk meer op om zodoende de aansluitingstreffer te forceren. Deze kwam er echter niet en langzamerhand greep 'de Driesprong' de regie weer in handen. Dit resulteerde een klein kwartier voor het einde zelfs tot de 3-0. In eerste instantie parreerde Cees het schot, maar op het boogballetje wat volgde, moest hij het antwoord schuldig blijven. Even daarvoor was er nog een vervelend moment toen Eric Cox uitviel, met een zware blessure aan de enkelbanden. Door de blessure zullen de Zuiderburen het lange tijd zonder hem moeten stellen. In het vervolg van de wedstrijd kregen de geel-roden nog wel de kans om de eer te redden. Vanaf 11 meter was deze kans echter niet aan Marco besteedt. Hij mikte vanaf de stip op de vuisten van de keeper. Met deze overwinning bewijst 'de Driesprong' een zeer degelijk team te zijn, waartegen veel teams het moeilijk zullen hebben. Voor Zuiderburen I wordt het de komende tijd ook lastig, met wedstrijden tegen de top 3 van vorig seizoen in het verschiet.
Reacties op het wedstrijdverslag reactie(s)
Ga naar het archief
Uitgebreide statistieken
Disclaimer |
terug naar boven

<plaintext>