uw hulp is hard nodig voor de aanpassingen, doneer nu! DONEER

Klik hier voor donatie

Welkom!

Voor de meeste ouders is het volstrekt gewoon om als gezin, samen met de kinderen op vakantie te kunnen. Lekker met z’n allen weg, leuke dingen doen, genieten en een beetje bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen. Voor een gezin waarin één (of meer) van de kinderen een handicap heeft, ligt dat heel anders. Samen op vakantie is voor deze gezinnen meestal een grote uitdaging en hard werken voor iedereen. Daarom kiezen veel gezinnen met gehandicapte kinderen ervoor om thuis te blijven, of om – hoe pijnlijk ook – dan maar zonder het gehandicaptekind op vakantie te gaan. Domaine de Puylagorge biedt uitkomst! En geeft deze gezinnen de mogelijkheid om gewoon samen op vakantie te gaan!

LEES MEER

Samen zwemmen, dat is gaaf!

Voor de kinderen met een handicap die met hun ouders en broertjes en zusjes naar Domaine de Puylagorge komen is een aangepast zwembad nodig, aangepaste speeltoestellen en het terrein moet nog verder worden verhard voor de kinderen in een rolstoel. Uitgangspunt is dat ieder kind deel kan nemen aan alle activiteiten; ongeacht de zwaarte van de beperking. Dat is nu niet mogelijk. Samen zwemmen en spelen op de camping is voor kinderen vaak het hoogtepunt van de vakantie. Gun kinderen met een beperking of een handicap op camping Domaine de Puylagorge ook dat plezier!

LEES MEER

Waarom is uw hulp nodig?

Tim en Jeanine, en de kinderen en de ouders voor wie Domaine de Puylagorge zo’n heerlijke plek kan zijn, hebben uw hulp nodig! Het geschikt maken van het zwembad, het rolstoeltoegankelijk maken van de paden op het terrein en aangepast speelmateriaal kosten al snel € 200.000. En dat geld is er niet. Bovendien willen Tim en Jeanine niet alleen de vakantiegangers, maar ook de jongeren met een handicap die meehelpen op de camping intensief kunnen begeleiden. Ook dat kost natuurlijk geld. Geld dat zij als non-profitorganisatie niet zomaar hebben. De campinggasten betalen weliswaar voor hun verblijf op de camping en een kleine bijdrage voor de maaltijden, maar meer dan dat wordt er niet gevraagd. Gebeurt dat wel, dan worden de kosten voor de gezinnen die graag samen met hun kind met een handicap vakantie willen vieren, veel te hoog.

LEES MEER