Suggesties voor het verkrijgen van SLU's voor Domein C

A. Schrijf een script en verfilm het; voeg aan het verslagje ook de evaluaties en meningen van de medewerkers toe.

B. Maak een 'Pillowbook'. Dit is een mooi-lelijk boek. Steeds leg je een bladzijde met een afbeelding van een mooi kunstwerk naast een bladzijde met een afbeelding van een lelijk kunstwerk. Op de bladzijden staan behalve de afbeeldingen ook informatie over het kunstwerk, de kunstenaar en je mening met argumenten. Dit doe je met architectuur, beeldhouwkunst, schilderkunst, film of fotografie, muziek, design, mode, literatuur en eventuele andere door jou bedachte categorieŽn. De inhoud/diepgang en de uiterlijke verzorging bepalen het aantal SLU's dat je ervoor krijgt.

C. Kies een kunstwerk uit de kunstgeschiedenis en schrijf daar twee verschillende gedichten bij. Presenteer ze op een bijzondere manier en licht je werk schriftelijk toe.

D. Kies een kunstwerk uit de kunstgeschiedenis en schrijf daar een script voor ongeveer 5 minuten film/toneel bij. Vergeet de regie-aanwijzingen niet.

E. Bekijk een film en analyseer hem uitgebreid. Schrijf een ander einde aan de film (minimaal 2 A4 uitgetypt lettergrootte 14.

F. Maak een fotocollage van verschillende stijlen binnen de architectuur in Tiel door de eeuwen heen. Minimaal 4 stijlen en iedere stijl bij de foto toelichten en erop toepassen.

G. Zoek een apart schilderij uit de kunstgeschiedenis en schrijf hier een verhaal bij van minimaal 3 kantjes A4 uitgetypt in lettergrootte 12.

H. Ontwerp een website voor CKV op school. De website moet door de systeembeheerder te plaatsen en voor iedereen te gebruiken zijn.

I. Schrijf twee goede, uitgewerkte lessen over een volgens jou onmisbaar onderwerp, die volgend jaar gegeven zouden kunnen worden. Zorg ook voor beeldmateriaal e.d..
ga terug