Welkom op de site van Charity Events!

Wij zijn een sportevenementenorganisatie gericht op het goede doel. Dit betekent dat een deel van de opbrengst wordt geschonken aan het goede doel. Dit doel zal telkens anders zijn. Zo proberen we overal in de wereld een steentje bij te dragen voor een betere leefwereld. Onze organisatie is ook vooral gericht op het promoten van de sport in de wereld. We proberen overal op de wereld sportmogelijkheden te verkrijgen voor alle mensen. Sport verbroedert en maakt mensen blij!

Op Zondag 6 juni 2010 organiseren wij ons eerste evenement, de Mutare-Run. Dit is een hardloopevenement met alles erop en eraan. Er is een 5 en een 10km voor de volwassenen en oudere jeugd en een Kids Run voor de kinderen van Haarlem. Het parcours loopt door de binnenstand van Haarlem, met start en finish op de Grote Markt. We hopen op veel publiek en een unieke sfeer!

De opbrengst van het evenement gaat naar het plaatsje Mutare, gelegen in Zimbabwe. Mutare is de zusterstad van Haarlem. Haarlem heeft veel contact met Mutare en heeft er verschillende projecten lopen, onder andere op het gebied van de sport voor kinderen aldaar. Met de opbrengst zal het plaatsje Mutare worden gesteund voor het faciliteren van sportmogelijkheden.

©Copyright by Bram Berkhout 2010, Alle rechten voorbehouden