Biografie

Ik ben Michael Burm geboren op 12 Juli 1986 in het Ziekenhuis van Den Helder. Momenteel ben ik 21 jaar en woon nog steeds in Den Helder, althans ik woon in Julianadorp wat onder de gemeente Den Helder valt.

Op m'n 8ste zijn mijn ouders naar deze plaats verhuisd en sindsdien zijn we daar gebleven. Voordat ik verhuisde was mijn hobby voetbal, daar ben ik mee gestopt na de verhuzing wat acheraf misschien toch wel een beetje zonde was. Maar goed dat is een keuze geweest die we niet meer terug kunnen draaien, momenteel zijn mijn hobby's fitnessen, uitgaan, films, muziek en auto's. Dit zijn de dingen waar ik veel tijd aan besteed.

Na de basisschool heb ik de MAVO gedaan op het Etty Hilsum Collge & ZWET in Den Helder. Deze heb ik in één keer gehaald en ben daarna naar de MBO Detailhandel gedaan op het ROC Kop van Noord Holland. Tevens heb ik die opleiding ook succe vol en in één keer afgerond. Momenteel ben ik met een HBO opleiding Small Business & Retail Managment bezig in Alkmaar. Ik zit nu aan het einde van het derde jaar en dan gaat het laatste jaar van start.

Ik ben momenteel werkzaam bij Banketbakkerij Bos en doe dit al bijna 10 jaar. Ben daar ooit begonnen als een simpele afwasser als vakantiebaantje en daarna is het uitgegroeid tot een mannetje van alles binnen het bedrijf. Dit bedrijf is gevestigd in Den Helder maar sinds 5 jaar hebben ze ook een bedrijf op Texel waar ik ook regelmatig te vinden ben om te werken.

Mijn toekomstvisie is om na deze opleiding een goede baan te vinden als bedrijfsleider van een zaak. Daarna wil ik binnen een korte tijd mijn eigen bedrijf opzetten omdat dit altijd een droom van mij geweest is. Dit is dus ook mijn uiteindelijke doel die ik voor mezelf gezet heb.