All-Stars Ermelo

Souplesse
Sluwheid
Onvermoeibaar

Wie zijn wij?


De Daltons weer op vrije voeten!
Geloof het of niet maar deze gasten rechts zijn 3 broers en bevechten elkaar op leven en dood tijdens een potje "zaalvoetbal". Hoewel het team uit meerdere spelers bestaat zijn het deze gasten die bepalen wie er met of zonder een blessure het veld afgaat. Meer dan eens nemen ze elkaar te grazen; broeder liefde noemen ze het zelf. Bert Jan en Wijtze Zwolsman. Gelukkig zijn deze 3 Daltons in de minderheid als het hele spelers bestand van de All-Stars gaan voorstellen.

 

DVS'33 35+ HVW "All-Stars" in Hønefoss Noorwegen 2007


Waar zijn we te bewonderen:

Na een kleine 10 jaar te hebben gespeeld in de Balverszaal moesten we noodgedwongen verhuizen naar een duurdere locatie. Tot onze spijt heeft de gemeente Ermelo besloten om het sponsor contract niet te verlengen. Noodgedwongen hebben we ons onderkomen gezocht in Ermelo Oost. Sporthal de Triade is onze nieuwe thuishaven.

 

 

Wanneer zijn we te bewonderen:

De gemiddelde inwoner van Ermelo kent ons en weet waar we te vinden zijn. In het Ermeloose suffertje verschijnen met regelmaat nieuwtjes, transfers, uitslagen en informatie vanuit de businessclub. Voor wie belangstelling heeft kan ons natuurlijk altijd komen bewonderen op dinsdagavond van 21.30 - 23.0 uur.