agu      cordo     bhfitness     fizik     brooks     de fietsschool    sram    contact  


AGU bestaat 40 jaar! 1966 / 2006

1966 / 2006

Dat zouden we weten ook! We hebben dit gevierd door met al het personeel af te reizen naar de Griekse badplaats KOS! Zwemmen, zonnen en genieten!

Was even wennen aan het iets te koude water, maar zo heerlijk helder zie je het niet vaak!

Een unieke gebeurtenis die niet zomaar bij elk bedrijf voorkomt, vandaar dat de foto's (meer dan 300 op deze site!) van dit superuitje dan ook door een ieder gezien mogen worden.
Van AGU hebben we al een mooie cd-rom gekregen met alle foto's erop die door Rob de Haas van onze AGU studio zijn geschoten, en iedereen heeft natuurlijk ook zijn of haar eigen foto's, maar voor diegene die deze niet hebben is deze site absoluut een aanvulling!

Heeft u een geluidskaart in uw pc? Dan hoort u nu een bekende griekse zanger op de achtergrond.

Toen wij op donderdag aankwamen in het hotel kregen wij een welkomstdrankje. We brachten de koffers naar de kamer en de rest van de dag acclimatiseren op het strand.
Na een heerlijke douche hebben we gezamelijk gegeten in het panorama restaurant.  De volgende dag (vrijdag) hebben we na een stevig ontbijt een tocht gemaakt langs de eilanden Kalymnos en hebben we een bezoek gebracht aan de sponzenfabriek. Diegene die dit al eerder hadden meegemaakt hebben een verkenningstochtje in de stad gemaakt. Onderweg hebben we met de boten ook nog aangelegd in een baai en konden we lekker zwemmen in het (iets te koude) maar zeer heldere zeewater. Later werd er een heerlijke BBQ voor ons gemaakt. Om 20:30 uur 's avonds hadden we tot besluit van deze dag nog een hele leuke griekse avond.

Zaterdag hadden we de AGUlimpics! Dat wil zeggen, voetballen, tenissen, volleyballen Jeu-de-Boule enz. met later die avond een heuse prijsuitreiking met een echte bokaal voor de winnaars! Die (bijzondere) prijsuitreiking was op het Galadiner die om 21:00 uur begon. Ontroerende toespraken van Peter en Jaap zorgden voor de nodige "brokken" in de vele kelen... Zondag hadden we (zoals het hele weekend eigenlijk) ter gehele vrije besteding en de laatste zonnestralen werden door een ieder opgenomen want een paar uur later zaten we (helaas) weer in het koude Nederland. Wat valt dat dan tegen he?

Jaap & Peter, Heel erg bedankt!!

Kardamena, daar zijn wij 4 dagen geweest!

Het Hotel waar we logeerden was het MITSIS SUMMER PALACE *****  in KARDAMENA. Neem er eens een virtueel kijkje!

meer weten over griekenland in al zijn glorie?
klik maar, dan kom je alles te weten over dit schitterende land!!


All right reserved By WEBBEY DESIGN - Henk Bey 2006
Wilt u foto's in een hogere resolutie dan die op deze site, meld dat dan aan mij, dan mail ik deze aan u door.