Homepagina van de website

Stukje Geschiedenis

sunny.png

In 1997 werd de eerste chapter van One Piece in het mangablad Shonen Jump gepubliceerd. Getekend door Eiichiro Oda, met heel erg cartooneske personages en bizarre humor, kun je je afvragen of hij zich ooit had voorgesteld dat de serie zo enorm zou worden. Het avontuur over piraten, een geheimzinnige schat en legers aan kleurrijke vijanden met superkrachten, is in de loop er jaren uitgegroeid tot de populairste manga ooit gemaakt. Sinds 2013 circuleren er 345 miljoen exemplaren van de mangabundels.

Algemene informatie

main.jpg

Is One Piece wat voor jou? Dat hangt ervan af. Persoonlijk ben ik een fan van de absurdistische humor en de gestoorde personages, maar het is zeker niet een stijl die iedereen kan waarderen. Tegelijkertijd kan niemand ontkennen dat Eiichiro Oda kwaliteit levert. Al 17 jaar zit de manga vol originaliteit en mooie tekeningen. Het verhaal telt onderhand meer belangrijke personages dan Game of Thrones maar weet toch bijna wekelijks met een verrassende cliffhanger te eindigen.

Over de crew

team.jpg

De Strawhat Pirates varen samen over de Grand Line, een route van wonderbaarlijke eilanden met het schateiland als eindbestemming. Tussendoor weten ze zichzelf constant in de nesten te werken met ‘arcs’ die, in klassieke Dragon Ball Z stijl, tientallen episodes kunnen duren en grote groepen kleurrijke, ziekelijk sterke vijanden op de hoofdrolspelers afvuren.

Lees meer over de karakters

Contact opnemen

shadow.jpg

Een feedback geven aan de eigenaar van deze website kun je doen door middel van het klikken op de afbeelding hier links. Wij helpen u graag verder! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur, of stuur ons een e-mail en u krijgt zo snel mogelijk een reactie op uw bericht.

Bel ons: +31 6 11 22 33 44 Mail ons: info@Lâm.nl