Nieuws


'Audities 2008' in de Aula
11 januari 2008

Ook dit jaar kun je weer meedoen aan de Music Night van het Kalsbeek College. Op deze website kun je kijken hoe dat er afgelopen jaren uitzag. We zoeken talenten die kunnen zingen en/of dansen, en misschien bespeel je daar ook nog een muziekinstrument bij. Ook voor een nog op te richten schoolband zoeken we mensen die een instrument bespelen.
Je bent van harte welkom om mee te doen en je hiervoor op te geven. Dit kan tijdens de woensdagmiddagen (vanaf 23 januari tot aan de muziekavond) waarop je ook kunt komen oefenen. We zijn er vanaf 13.30 uur (heb je het 8e uur ook les dan kun je ook daarna nog terecht).
Dus elke woensdagmiddag vanaf 13.30 uur: Oefenen in de Aula voor de Talentenjacht.
Meer informatie kun je krijgen bij meneer Maijstré, mevrouw Phaff of meneer Middag.


Geen moeders bij de audities
9 januari 2004

Na verschillende incidenten bij de Idols op RTL-4 hebben we besloten om tijdens de audities op het Kalsbeek College geen moeders meer toe te laten. Dit om ongeregeldheden te voorkomen en de Kalsbeek-jury ook wat meer rust te gunnen. Natuurlijk zijn ze wel welkom tijdens de 'Music Night' zelf. En de rest van de familie ook natuurlijk.
Bekijk het filmpje van Manta (en moeder): breedband.


De leukste afvaller aller tijden
22 december 2003

Eerst even kijken naar de audities van de talentstars van Idols op RTL-4. Herman Berghuis uit Schagen maakte in de uitzending van 20 december een onvergetelijke indruk met zijn versie van Madonna's Get Into The Groove. Klik hier om zijn auditie te bekijken.