Teckelkennel From Pekelder Dream
Kennelnieuws Ruwhaar Korthaar Pupnieuws In memoriam Warme mand Opvoeding en gedrag Contact
Dwerg Ruwhaar Teven
Brownie S Fan ût Tjûkemar (roepnaam Amber): Een chocolate and tan dame, die aardig haar mannetje weet te staan. Zij laat duidelijk merken dat ze aanwezig is, maar heeft een prettig karakter. Zij kan tijden naar je staren, zodat je er bijna zenuwachtig van wordt.
dwerg ruwhaar teckel (chocolate and tan)
Inke From Pekelder Dream: Een wildkleur getijgerde dame. Ze houdt erg van knuffelen, maar vind het ook erg leuk om te spelen met de anderere leden van de familie. Het is een vriendelijke dame met een leuk karakter.
dwerg ruwhaar teckel (wildkleur getijgerd)
Ut it Doarp Unika Emma: Een chocolate and tan getijgerde dame. Ze is hier in huis druk in de weer en probeert alle leden van de teckelfamilie uit te dagen voor een spelletje. Het is een erg lief dametje, die geniet van de aandacht. Daarnaast is ze erg ondeugend en heeft ze de oortjes soms voor de sier.
emma (from pekelder dream) dwerg ruwhaar teckel (chocolate and tan getijgerd)
Nina From Pekelder Dream: Een chocolate and tan dame en een dochter van Amber. Zij is geboren oktober 2010 Nina speelt graag met een bal en daagt dan een aantal andere dames uit om mee te doen aan het spel.
dwerg ruwhaar getijgerd (wildkleur) dwerg ruwhaar teckel (chocolate and tan)
Xanne vom Bosenberg: Een rode dame met een stabiel en prettig karakter. Ze is druk de wereld aan het verkennen en doet dit op een heel relaxte manier. Ze is erg speels en is niet gauw onder de indruk van nieuwe ervaringen.
Wendy From Pekelder Dream: Een chocolate and tan dame en de halfzus van Sterre. Wendy is een erg klein dametje en zal waarschijnlijk een kaninchen blijven. Ondanks haar grootte past ze prima in de groep en staat ze haar “mannetje”. Ze heeft een rustig karakter en laat zich niet gauw van de wijs brengen.
Evi From Pekelder Dream: Een chocolate and tan dame en een dochter van Inke. Zij is geboren december 2012. Ook zij is vrij en onbevangen en heeft een erg plezierig karakter.
Zoë-Marit From Pekelder Dream: Een rode dame met een plezierig karakter. Zoë-Marit is een dochter van de helaas te vroeg overleden Marit (zie pagina in memoriam)
Groningen, Pekela, dachshund, blond, teckel, tekkel, dashond, dwerg, standaard, korthaar, pups, pup, chocolate, tan, black, rood, wildkleur, reu, teef, dekreu, kennel, dappled, getijgerd, dachshund, red, bruin, leverkleur, saufarben, wildboar, nederland, netherlands, niederlande, rot, brown Groningen, Pekela, dachshund, blond, teckel, tekkel, dashond, dwerg, standaard, korthaar, pups, pup, chocolate, tan, black, rood, wildkleur, reu, teef, dekreu, kennel, dappled, getijgerd, dachshund, red, bruin, leverkleur, saufarben, wildboar, nederland, netherlands, niederlande, rot, brown