bloemetje

Ouwe Sokken Dee Oost

Welkom op de homepage van de reüniecommissie NJN Dee Oost

Welkom!
Nieuwe Aankondiging!

Wika van 27 t/m 29 december 2006!
Niks te doen tussen kerst en oudennieuw? Mooi wel!
Zoek je een goed excuus om de verplichte familiebezoekjes te kunnen afwimpelen? Alsjeblieft!
Er komt een wika met maar liefst twee extra (vegetarische) kerstdiners, een hoop gezelligheid en sfeerverlichting. En meer dan voldoende excursiemogelijkheden, bij zowel goed als slecht weer.
Zoals het er nu naar uitziet gebeurt het allemaal in een knus gebouwtje in de buurt van Oldenzaal.
Binnenkort meer nieuws hierover, zie verder onder 'Kampje'.


Achtergrond
Tijdens de landelijke reünie van de NJN op 17 september 2005 kwam een club ouwe sokken uit Dee Oost en de voormalige Dees III en IV op het idee om zelf een districtsreünie te gaan organiseren. Met een clubje van zeven mensen zijn we aan de slag gegaan, en de nodige ouderwets gezellige vergaderingen hebben een zeer concreet resultaat opgeleverd.


De commissie organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2006 een kampje op de Veluwe voor alle Dee Oosters die lid zijn geweest in de periode 1980-1995. Daaronder valt ook een aantal ouwe sokken uit Dee III Dee IV, omdat Dee Oost uit deze Dees is ontstaan.
Op deze sijt willen we alle belangstellenden op de hoogte houden. Je kunt hier informatie vinden, je opgeven voor het wiekent of iets in het gastenboek schrijven.


Deze sijt wordt regelmatig bijgewerkt, dus houd 'm in de gaten.Nieuws

19 oktober 2006
Het burl-borrelwiekent was zeer geslaagd en erg gezellie. Verslagje volgt nog s, al kunnen we wel vast melden dat de herten bronstig genoeg waren en de vuurpotten lekker warm.

18 augustus 2006
Wat kleine wijzigingen voorlopig.... uitvoeriger updates volgen vanaf 1 september 2006.

26 mei 2006
Meer foto's volgen dit weekend.

excursie


22 april 2006

We hebben ontdekt dat er nóg een reüniekampje is op 9 t/m 11 juni 2006 voor ouwe sokken uit ons district. Dit kampje is bedoeld voor NJNers uit de periode 1965-1980. Meer informatie kun je vinden op hun website.

Verder zijn er wederom een paar nieuwe links naar homepages van ouwe sokken bij geplaatst. Wil je er ook bij staan, stuur dan een mailtje met het contactformulier.