Aktueel     Radio-TV-Concert     Archief
 

[29/11/06]     Josh opgetreden bij Max en Martine!
Op maandag 27 november heeft Josh zijn nieuwste single "You are loved (Don't give up)" ten gehore gebracht in het late-middag programma "Max en Martine", sinds kort gepresenteerd door Martine van Os.
10 fans hadden een plaatsje in de studio weten te bemachtigen en hebben van enkele meters afstand Josh een goede performance zien geven. Er werd in Hilversum wel even vreemd opgekeken toen er zich tientallen fans op het terrein verschanst hadden die buiten lieten merken dat ze Josh erg goed vonden. Hun gejoel drong tot in de (kleine) studio door.
Hadden enkele vroeg gearriveerde fans al even met Josh contact gehad, vlak voor de opnames kwam Josh naar buiten met een grote schaal broodjes die hij aan de fans uitdeelde. Hij had ze allemaal stuk voor stuk zelf aangeraakt.....
Na het optreden werd in de studio gelegenheid geboden aan de aanwezige fans handtekeningen te bemachtigen en foto's te maken. Geduldig en met zichtbaar groot plezier liet Josh alles over zich heen komen en zelfs een kusje werd niet geschuwd.
Zoals op de openingspagina te zien is bestaat er al een tijdje een mascotte voor de Nederlandse Fanclub. De historie vind je in de groene sectie "Fanclub", keuze Eddy.
Ondergetekende heeft ooit Eddy voor Josh gekocht als cadeau, maar het management had liever niet dat er nog cadeaus verstuurd zouden worden en dus was het wachten op de eerste geschikte gelegenheid. Beter dan vandaag konden we het niet treffen, en dus is Eddy na een korte toelichting in de handen van Josh terecht gekomen. Ook de vele fans buiten werden niet vergeten, die alles op een aangesleurde monitor konden volgen. Er volgde weer een uitgebreide signeer- en fotosessie en niemand hoefde teleurgesteld naar huis. Hulde voor de mensen van "Max en Martine" die ons eigenlijk redelijk onze gang lieten gaan. Toen werd het toch echt tijd om te vertrekken en met Eddy op het dashboard vertrok Josh van het studioterrein, alle fans met een onvergetelijke ervaring achterlatend. Velen hebben nog even nagekaart in het centrum van Hilversum.
Het is ondoenlijk hier alle foto's en filmpjes te plaatsen. Links ernaar en veel meer (persoonlijke) verhalen vind je op hier op het forum.
Later zal een selectie op deze site een permanent plaatsje krijgen in de fotogalerij, maar hiervoor moeten eerst alle foto's en filmpjes bekend zijn.
De uitzending heeft dinsdag 28 november plaatsgevonden met een herhaling op woensdagmorgen.
Ook is er een item bij het SBS6 programma "Shownieuws" geweest.

Hieronder een hele kleine impressie van deze dag (klik op de foto voor een grotere versie, indien beschikbaar).
Bekijk veel en veel meer op het forum.

Josh zijn optreden kun je hier bekijken.
Het overhandigen van Eddy aan Josh is hier te zien.

 

Verder zijn er momenteel twee promo's op radio en TV.

Radiospotje voor "Awake" op Sky Radio
TV-spotje voor "Awake"


[03/11/06]     "Awake"
is uit !
is uit !Kijk ook op de vernieuwde homepage
Eindelijk is het lange wachten beloond! Het langverwachte derde studioalbum van Josh is vrijdag 3 november verschenen en heet "Awake". Er zijn drie versies van Awake verkrijgbaar. De reguliere editie bevat 13 tracks. De Special Edition bevat twee bonustracks en een DVD met "The making of...". De internet edition heeft nog een extra bonustrack (+ de DVD) en is alleen via de internetwinkel van Warner te verkrijgen.
"You are loved (Don't give up)" is de eerste single en is te downloaden via iTunes, MSN en Planet.
Ook "Solo por ti" is inmiddels als digitale download te verkrijgen. 


Tracklist: "Awake"
1. Mai   9. Now or never
2. You are loved (Don't give up) 10. Un giorno per noi
3. Un dia llegara 11. Lullaby (met: Ladysmith Black Mambazo)
4. February song 12. Weeping (met: Ladysmith Black Mambazo)
5. L'Ultima notte 13. Machine (met: Herbie Hancock)
6. So she dances 14. Verita (speciale/internet editie)
7. In her eyes 15. Awake (speciale/internet editie)
8. Solo por ti 16. Smile (internet editie)
DVD (speciale editie EN internet editie)


[27/10/06]    
Nederlandse fans aanwezig bij optreden Josh in Londen

Op 27 oktober was Josh te gast bij het BBC radio 2 programma Friday Night Is Music Night. Warner had wederom via een prijsvraag per mail een flink aantal kaarten aan de Europese fans verloot, en ook een paar Nederlandse fans waren in het publiek aanwezig. Josh trad op met het volledige BBC Orchestra, en ook zijn eigen band was aanwezig. Dit was de eerste keer dat verschillende nummers van Awake live ten gehore werden gebracht. Na het optreden konden de fans Josh ook nog ontmoeten voor handtekeningen, foto’s, etc. Voor een uitgebreid verslag verwijzen we naar het forum. De show is te downloaden via www.thatjoshgrobanguy.com

 


[19/10/06]
    
Fanclub verwelkomt 200e lid!
We zijn enorm blij dat de fanclub in zo'n korte tijd 200 leden heeft mogen verwelkomen. Als 200e lid heeft zich Saskia Heijnemans uit Tilburg aangemeld. Wij zijn daar uiteraard enorm blij mee en hopelijk kunnen we de verwachtingen van alle leden waarmaken. Houd deze site de komende tijd scherp in de gaten want er staat van alles te gebeuren rondom Josh nu zijn nieuwe album eraan zit te komen. En ook deze website gaat er straks heel anders uitzien. Wordt vervolgd ......
 [23/09/06]    
Twee Nederlandse fanclubleden naar perspresentatie in Berlijn
 

Op vrijdag 22 september vond tijdens de Popkomm beurs in Berlijn een perspresentatie plaats waarbij Josh persoonlijk aanwezig was en een aantal stukken van het nieuwe album "Awake" liet horen en toelichtte. Bij deze presentatie waren ca. 30 fans aanwezig, waaronder 2 leden van onze Nederlandse fanclub. De volgende nummers werden ten gehore gebracht:
You are loved (Don't give up) - February song - Solo por ti - In her eyes - Lullaby - Machine - nummer uit Romeo & Juliette.

Voor een uitgebreid verslag verwijzen we naar het forum.

Onze twee leden hebben ook nog persoonlijk met Josh kunnen spreken..


 
 

[10/09/06]     Releasedatum nu officieel 7 november 2006
Inmiddels is de kogel door de kerk, het nieuwe album van Josh zal wereldwijd uitgebracht worden op dinsdag 7 november 2006.
Een titel is nog niet bekend.
De (eerste) single van het album is al wel bekend en heet "You are loved (Don't give up)".
Het nummer is in zijn geheel te beluisteren op www.joshgroban.com. Daar vind je ook een clipje van 30 seconde waarin Josh in de studio "You are loved" zingt.
Ten slotte heeft Josh zijn eigen plekje op de Nederlandse site van Warner. Hierin is ook een link opgenomen naar het Nederlandse forum.
 
 
 

[24/07/06]     Nieuw album komt eraan
Het management heeft onlangs aangekondigd dat het nieuwe album bijna klaar is. Over een officiële releasedatum is nog niet gesproken, maar al een tijd geleden is gezegd dat het waarschijnlijk "late summer" zal worden. Dat zou betekenen september/oktober.
Op het forum is er een wedstrijd gestart waarin geraden kan worden wat de officiële releasedatum wordt van de nieuwe CD.
Voor de winnaar is een Josh Groban Bumpersticker beschikbaar gesteld.
Ook zal Josh weer uitgebreid gaan touren maar OF hij Nederland weer aan zal doen is nog niet bekend.

 
 
 
[24/07/06]     E-mailadressen fanclubleden vaak niet werkend
Het valt ons op dat wanneer er een mailing uitgaat naar de leden van de fanclub (aanmelding via deze site), veel mails terugkomen als "undeliverable".
Hierbij een oproep om vooral aan ons door te geven wanneer je emailadres verandert, zodat wij het in onze administratie kunnen aanpassen. Het zou toch jammer zijn wanneer je belangrijke info mist omdat je emailadres niet meer werkt.
Stuur je nieuwe emailadres met vermelding van je oude emailadres waarmee je je oorspronkelijk aangemeld hebt en je naam naar joshgrob@deds.nl.
Overigens telt de fanclub momenteel precies 167 leden!

 
  
 

[05/03/06]     Fanclub haalt 300 dollar op!

We kunnen trots meedelen dat onlangs 300 dollar (ruim 250 euro) overgemaakt is naar de Grobanites for Charity.
We kregen een uiterst vriendelijk bedankje terug van de organisatoren en ze zouden dit zeker onder de aandacht brengen van Josh.
Wij willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan dit hele speciale verjaardagscadeau voor Josh. Wordt vervolgd!
Lees hier alles over deze actie 

 
 
 

[29/01/06]     E
en verjaardagscadeau voor Josh
Op 27 februari zal Josh zijn 25e verjaardag vieren. Ook de Nederlandse fanclub wil deze dag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In het verleden hebben we al eens een pakket met verjaardagskaarten naar Josh gestuurd, maar dit jaar willen we iets anders doen.

Als Nederlandse fanclub willen we Josh helpen bij het steunen van de goede doelen waar hij zich voor inzet. Ter gelegenheid van zijn verjaardag willen we daarom een donatie doen aan de Grobanites for Charity. Zij zorgen ervoor dat alle donaties terecht komen bij de Josh Groban Foundation, de door Josh en zijn familie opgerichte stichting die diverse goede doelen ondersteunt.

De Josh Groban Foundation steunt o.a. de volgende projecten:

-        Zamimpilo Orphanage, South Africa
-        Operation USA - Kalladi Village Health Center Sri Lanka
-        Operation USA - Kalladi Village Pre-School Sri Lanka
-        Project 46664 (Nelson Mandela's project against AIDS)

Meer informatie over deze projecten en de Grobanites for Charity vind je op www.grobanitesforcharity.org

Hoe kun jij jouw steentje bijdragen aan het “kado” voor Josh?

Als je mee wilt doen aan dit initiatief, maak dan je bijdrage over op rekeningnummer 48.69.731 op naam van EAC de Rooij, Kaatsheuvel. Vermeld hierbij duidelijk dat het om een donatie voor JGF gaat. Het richtbedrag is 5 euro, maar wil je meer of minder geven dan is dat natuurlijk ook van harte welkom!
Zorg er wel voor dat het bedrag uiterlijk 20 februari 2006 op bovengenoemd rekeningnummer staat. Na deze datum zal dan het eindbedrag aan de Grobanites for Charity overgemaakt worden.

Op het forum zal regelmatig een tussenstand worden gepubliceerd, en ook het eindbedrag van de inzameling zal hier bekend worden gemaakt. Check de site dus regelmatig om te zien welk bedrag we met z’n allen bij elkaar kunnen krijgen. De fanclub telt inmiddels zo’n 150 leden, dus dat kan een mooi bedrag opleveren!

Namens de Nederlandse fanclub, en namens Josh, alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage.