Aktueel     Radio-TV-Concert     Archief
  [17/10/05]     Eerste nieuwsbrief verstuurd
Inmiddels is de eerste nieuwsbrief verstuurd naar alle leden van de fanclub. Helaas was er hier en daar iets misgegaan met de registratie, maar inmiddels zou ieder lid deze nieuwsbrief ontvangen moeten hebben. Heel veel hulde aan Sabine, Gesina en Ferdie die daar vele uurtjes in hebben gestopt. Het resultaat mag er dan ook wezen!
Wil je deze nieuwsbrief ook ontvangen meld je dan aan als lid van de fanclub via de link hier links op de pagina. Het lidmaatschap is (voorlopig) geheel gratis. Je zit nergens aan vast, je bepaalt zelf of je lid wilt blijven als er ooit kosten in rekening gebracht zouden gaan worden.

 
 
 
[25/09/05]     Fanclub inmiddels meer dan 100 leden
Onlangs mocht de fanclub het 100e lid verwelkomen. De teller staat momenteel op: 167 (stand: 15 augustus 2006)
Hieronder kun je meer berichten lezen over de oprichting van de fanclub, hoe je lid kunt worden, etc.
De nieuwsbrief is nog in de maak. Het is uiteraard allemaal vrijwilligerswerk en mensen moeten naast hun gewone bezigheden deze nieuwsbrief tot stand laten komen. Nog eventjes geduld.
Wel willen wij benadrukken dat iedereen die lid is ten alle tijden op de hoogte zal worden gehouden van belangrijk nieuws rond Josh.
Er zal dan een email gestuurd worden naar het adres waar je je als lid voor de fanclub mee hebt aangemeld. Een verzoek is dan ook wijzigingen in het emailadres onmiddellijk door te geven zodat je niets mist.
Meer info op het forum
 

 
 
[25/03/05]     F
anclub nieuws
In korte tijd hebben zich 70 mensen aangemeld voor de Josh Groban fanclub. Wij zijn allemaal erg blij met dit resultaat! Binnenkort gaan we om de tafel met alle mensen die aangegeven hebben mee te willen werken aan de fanclub. Verdere concrete plannen zullen dat bekend gemaakt worden.
Tot die tijd zal er binnenkort een nieuwsbrief verstuurd worden aan de leden met de huidige stand van zaken.
Ben je zelf nog geen lid, meld je dan hier aan. Vooralsnog is het gratis!
Over de verdere invulling van deze site zal ook vergaderd worden, dus kom regelmatig terug voor de laatste stand van zaken.

 
 
 
[11/02/05]
     Fanclub is opgericht
Eindelijk is het dan zo ver! Vrijdag 11 februari 2005 is de eerste Nederlandse fanclub opgericht van Josh Groban!
Vooralsnog is lid worden gratis! Voorlopig zijn de doelstellingen nog beperkt, en wel:
-        de site www.joshgroban.tk up-to-date houden met belangrijk nieuws, links, etc
-        verder promoten van Josh in Nederland
-        versturen van een nieuwsbrief aan de leden per email (bijv. 1x per kwartaal)
-        gezamenlijk sturen van reacties naar Josh, zoals bijv. met zijn verjaardag
-        via een aantal board/site-watchers op andere sites nieuwe informatie z.s.m. op het forum zetten
-        inzamelen van geld voor de goede doelen van Grobanites for Charity
-        gezamenlijk inkopen van merchandise via FOJG, en Eddy-spullen van VIS
-        3 4 maal per jaar een bijeenkomst houden met forum- en fanclubleden
-        1 maal per jaar een fanclub-bijeenkomst houden, om Josh-materiaal van elkaar te bekijken, en evt. uit te wisselen
Iedereen die zich via deze site heeft opgegeven als belangstellende heeft inmiddels een mailtje gekregen waarin alles uitgelegd wordt. Door dit mailtje positief te beantwoorden word je automatisch lid van de fanclub! Heb je dit nog niet gedaan, click dan in de linkerkolom op Fanclub en meld je alsnog aan. Het kost niets!
Natuurlijk horen wij graag van de (toekomstige) leden wat ze van de fanclub verwachten. Mochten er in de (nabije) toekomst kosten gemaakt gaan worden, dan kan een (kleine) bijdrage noodzakelijk worden, maar dit wordt dan tijdig bekend gemaakt. Het staat iedereen dan natuurlijk vrij (betalend) lid te worden of het lidmaatschap op te zeggen.

Meer info op het forum