<< Terug <<
<< Back <<

 

Welkom op de site  "Lily of the Valley's"  van Jet en Saar.

 
 
 

Melody Dream van Marcesth.

 Wij kregen Jet toen zij zeven weken oud was.Een erg speels en ondeugend pupje (welk pupje is dat niet??), ook erg aanhankelijk. In de jaren is zij gegroeid tot een attente, waakse en bovenal lieve teef, ze zit vaak naast ons en legt een poot op schoot zo van “wanner aaien jullie mij weer”  Zij kan de hele dag achter ons aan lopen en wil altijd mee. Als wij ’s morgens benenden komen ligt zij al op haar rug: “wordt er geknuffeld?”. Het is een echte werker, hardlopen, trainen en spelen doet zij het liefst. Bij Jet kun je echt spreken van een”will to please” hond, als zij tijdens het trainen iets niet goed doet of iets niet snapt dan vindt zij dit echt niet leuk. Zij gaat dan andere dingen ter compensatie doen (likken of tegen je opspringen). Dit is waarschijnlijk de reden dat ze zo haar best doet en de beste van de klas was tijdens het examen van haar C diploma.

Klik hier voor >>Inventarisatierapport van Melody Dream<<Jet heeft mooi pigment, een heldere witte vacht,  een goede beharing (lang stock) en een goede bouw.
Ook kan zij kunstjes; de keukenla open en dicht doen, dit is om je vingers denken!!!.  Pootje geven en op commando de andere geven.