Naar Homepage van Gerrit

Terug naar de Genalogie Pagina

Genealogie Pagina

Op zoek naar...

Inleiding
Ik ben voortdurend op zoek naar ontbrekende gegevens. Op deze pagina heb ik aangegeven aan welke gegevens op dit moment de grootste behoefte is, en welke aanknopingspunten er zijn. Indien u ons kunt helpen aan de gewenste gegevens of als u tips hebt voor het verkrijgen van de gewenste gegevens, wilt u dan zo vriendelijk zijn een berichtje te sturen naar mijn
e-mail adres?

Gezochte gegevens
Voor het complementeren van de
kwartierstaat van mijn kinderen Arjen en Rianne Veeninga ben ik op zoek naar gegevens van de de voorouders van mijn vrouw Pauline Braam.
Ik ben hiertoe op zoek naar gegevens van de volgende families:

  • van der Hoeven (uit het Westland)
    Gegevens van deze familie dienen als aansluiting op kwartier nr. 15 (Johanna Maria van der Hoeven, geb. 19-07-1896 te Den Haag) van bovengenoemde kwartierstaat. Van haar vader (Theodorus Franciscus van de Hoeven) is bekend, dat hij is geboren in 1857 te Wateringen, van zijn ouders (Piet van der Hoeven en Johanna Hazebroek) zijn alleen de namen bekend.

  • van den Boogaardt (uit omgeving Wijchen, Gelderland)
    Gegevens van deze familie dienen als aansluiting op kwartier nr. 49 (Catharina Maria Barbara van den Boogaardt, geb. 23-12-1816 te Wijchen) van bovengenoemde kwartierstaat. Van haar ouders (Henricus van den Bogaardt en Maria Anna van Lith) zijn alleen de namen bekend.

  • van Oopen (vermoedelijk uit omgeving Zevenaar, Gelderland)
    Gegevens van deze familie dienen als aansluiting op kwartier nr. 50 (Wilhelmus van Oopen). Van hem is alleen de naam van zijn echtgenote (Aleida van Bol) bekend.

Uiteraard zijn naast de hierboven genoemde gegevens ook tips en gegevens m.b.t. andere "open" delen van de eerder genoemde kwartierstaat van harte welkom.

Laatste update: 09 mei 2003