|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Verhit 1 el. olie in een wok. Voeg de rijst toe en schep om. Voeg 600 ml. water toe en breng aan de kook. Laat de rijst op middelhoog vuur 4 min. koken tot al het water is opgenomen. Verhit ondertussen 2 el. olie in een hapjespan. Bestrooi de filetlapjes met peper en eventueel zout en bak ze in 2 min. bruin. Schenk de roerbaksaus erbij en verwarm op laag vuur 3 min. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg de paksoi toe en bak in 1 min. knapperig. Verdeel de rijst over 4 diepe borden. Schep de filetlapjes met zoetzure saus erbij. Serveer met de paksoi. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 700 kcal / Eiwit 26 gr. / Vet 23 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 96 gr. |