|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Maak het brood fijn in de kokende melk, zorg dat er helemaal geen klontjes meer zijn. Voeg al roerend de boter of magarine bij. Roer de eierdooiers met de suiker door elkaar. Voeg het bij het broodmengsel, samen met de krenten, rozijnen, sukade en gepelde en gehakte amandelen toe. Klop het eiwit stijf, schep het door de, wat afgekoelde, pap. Besmeer een warme puddingvorm en de deksel met boter of magarine en strooi er wat fijn panneermeel in. Verdeel dit goed en sort het overtollige eruit. Vul de vorm met het mengsel. Maar zorg dat de vorm slechts voor 0,75 gevuld is. Sluit de vorm stevig en kook de pudding 1,5 uur au bain-marie, zorg dat het water steeds tot even onder de rand van de vorm word bij gevuld. Laat de pudding zonder de deksel even opdrogen en dien hem op met de schuimsaus of warme vaniliesaus. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend | ||
Benodigd : Puddingvorm met deksel |