|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Meng in een kom de runderreepjes met de kruidenmix en olie. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de aardappelpartjes in 8 min. goudbruin. Verhit ondertussen een andere koekenpan zonder olie of boter. Bak hierin de runderreepjes in 3 min. goudbruin en gaar. Voeg de romaatjes toe en bak 2 min. op middelhoog vuur mee. Voeg de mais toe aan de aardappelpartjes. Haal de blaadjes van de sla los en verdeel ze over een platte schaal. Schep het vlees met de romaatjes in het midden. Serveer met de aardappelpartjes en mais. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 420 kcal / Eiwit 24 gr. / Vet 19 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 35 gr. |