|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Verhit de olie in een braadpan. Bestrooi de hamlappen met zout en peper en bak ze in 4 min. aan beide kanten bruin aan. Neem het vlees uit de pan. Fruit de ui, bleekselderij en bospeen 1 min. in het bakvet. Schep de laurier, tijm en rozemarijn erdoor. Voeg de tomatenpuree toe en bak eveneens 1 min. Voeg de knoflook en wijn toe en verwarm nog 1 min. Schenk de bouillon in de pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de hamlappen afgedekt in 1.5 uur gaar. Kook intussen de sugar snaps in water met zout in 3 min. beetgaar. Giet af, spoel ze onder stromend water koud en zet ze apart. Voeg vlak voor het serveren de balsamicozijn, de sugar snaps, de basilicum en zout en peper naar smaak aan de hamlappen toe. Serveer het vlees met verse pasta als tagliatelle of pappardelle. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 381 kcal / Eiwit 38 gr. / Vet 17 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 14 gr. |