|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingrediënten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Verwarm de olie in een pan en bak de blokjes vlees aan alle kanten bruin. Bestrooi ze met peper en zout. Roer de zilveruitjes, winterwortel, bleekselderij en de rozemarijn erdoor. Laat 1 minuut meebakken. Giet de wijn en de bouillon erbij en breng het aan de kook. Zet de warmtebron laag. Laat het vlees ongeveer 3 uur sudderen tot het gaar is. Verdampt er te veel vocht, voeg dan een beetje water toe. Het vlees moet onder het vocht staan. Zeef de stoofschotel en vang de saus op. Laat hem inkoken tot dat ie gaat binden. Roer het vlees en de erwtejes erdoor Laat het nog 2 minuten pruttelen. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend | ||
Suggesties : Lekker met aardappelpuree en rodekool |