|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de varkenshaas door hem in grote blokjes te snijden. Snijd de ui en de paprika's in dunne reepjes. Snijd 4 plakken ananas in vieren. Bewaar 100ml ananassap in een kom, voeg een theelepel maiszetmeel toe en een theelepel sojasaus. Roer goed. Verwarm 2 theelepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de stukjes varkenshaas snel goudgeel. Breng op smaak met zout en kerrie. Voeg de paprika en ui toe en laat 5 minuten bakken. Voeg de stukken ananas toe. Laat nog 2 minuten op het vuur staan en controleer of het vlees gaar is. Giet er de ananassap bij. Laat de saus koken om hem te laten indikken. Verdeel het geheel over de stoofpotjes en bestrooi met koriander. Doe de deksels op de potjes en zet ze 5 minuten in de oven. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend | ||
Benodigd : 4 ovenpannetjes |