|
|
||
|
|
||
| Ingredienten - voor 4 personen | ||
|
| ||
| Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het bruin aan. Bak de ui 1 minuut mee. Roer de sambal, de ketjap, en de pindakaas door het vlees en verdeel over 4 ovenpannetjes. Schenk de kokosmelk in de pannetjes tot het vlees net is bedekt. Sluit de pannetjes met de deksels en stoof het vlees in de voorverwarmde oven in 2 uur gaar. Controleer na 1 uur of de pannetjes nog voldoende vocht bevatten en voeg eventueel extra kokosmelk toe. Neem de deksels van de pannetjes en bestrooi met de seroendeng. | ||
| Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend | ||
| Benodigd : 4 ovenpannetjes | ||
| Suggesties : Lekker met kroepoek, geurige rijst en komkommersalade. |