|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Roerbakrijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Mango schillen en in blokjes snijden. Prei schoonmaken, wassen, in lengte halveren en in dunne reepjes snijden. Reepjes in stukken van ca. 4 cm snijden. Peper wassen en halveren, pitjes verwijderen en in lengte in dunne reepjes snijden. Reepjes in stukken van ca. 4 cm snijden. Biefstuk in smalle reepjes snijden. In wok 1 eetlepel olie verhitten, vleesreepjes toevoegen en in 1 à 2 minuten lichtbruin bakken. Vlees uit pan scheppen. Rest van olie toevoegen en prei en peper al omscheppend ca. 2 minuten fruiten. Currypasta toevoegen en al roerend ca. 1 minuut meebakken. Rijst toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten roerbakken. Mango en reepjes vlees erdoor scheppen en ca. 1 minuut laten meewarmen. Amandelen grof hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Vissaus en suiker mengen en door rijst roeren. Garneren met amandelen. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 475 kcal / Eiwit 26 gr. / Vet 13 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 63 gr. | ||
Benodigd : Wok, koekenpan | ||
Suggesties : Evt. serveren met komkommersalade met sambal. |