URL : http://allrecipes.nl/recept/..
Rabarbercompote met bruine basterdsuiker
 Nagerecht
 4 porties
 10 min.
 Zoet
 Koken
 Nederland
Ingredienten - voor 4 personen
  • 10 gr. boter
  • 600 gr. rabarber, in 1 à 2 cm dikke schijfjes gesneden
  • 60 gr. donkerbruine basterdsuiker
  • Bereidingswijze

    Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de rabarber en suiker toe. Dek af en laat op een laag vuur gedurende 25 minuten sudderen. Roer regelmatig.
    Serveer de compote met creme fraiche of slagroom.
    Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend
    Suggesties :

    Geniet van deze compote op zichzelf, met vla, met creme fraiche of in trifles. In dit recept wordt weinig suiker gebruikt... Aarzel niet om wat meer te gebruiken als je van zoet houdt!
    URL : http://allrecipes.nl/recept/..
    De beste rabarbercompote
     Nagerecht
     4 porties
     30 min.
     Zoet
     Koken
     Onbekend
    Ingredienten - voor 4 personen
  • 10 gr boter
  • 600 gr. rabarber, in 1 à 2 cm dikke schijfjes gesneden
  • 60 gr. donkerbruine basterdsuiker
  • Bereidingswijze

    Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de rabarber en suiker toe. Dek af en laat op een laag vuur gedurende 25 minuten sudderen. Roer regelmatig. Aangezien er in dit recept weinig suiker gebruikt word, de compote proeven of het zoet genoeg is.
    Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend
    Suggesties :

    Serveer de compote met creme fraiche, met slagroom, met vla of in trifles. Of een combinatie ;-)