URL : http://allrecipes.nl/recept/..
|
Rabarbercompote met bruine basterdsuiker |
Nagerecht
4 porties
10 min.
Zoet
Koken
Nederland
|
Ingredienten - voor 4 personen |
10 gr. boter
600 gr. rabarber, in 1 à 2 cm dikke schijfjes gesneden
60 gr. donkerbruine basterdsuiker
|
Bereidingswijze
Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de rabarber en
suiker toe. Dek af en laat op een laag vuur gedurende 25 minuten
sudderen. Roer regelmatig.
Serveer de compote met creme fraiche of slagroom.
|
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend
|
Suggesties :
Geniet van deze compote op zichzelf, met vla, met creme fraiche
of in trifles. In dit recept wordt weinig suiker gebruikt... Aarzel niet
om wat meer te gebruiken als je van zoet houdt!
|
|
URL : http://allrecipes.nl/recept/..
|
De beste rabarbercompote |
Nagerecht
4 porties
30 min.
Zoet
Koken
Onbekend
|
Ingredienten - voor 4 personen |
10 gr boter
600 gr. rabarber, in 1 à 2 cm dikke schijfjes gesneden
60 gr. donkerbruine basterdsuiker
|
Bereidingswijze
Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de rabarber en suiker toe. Dek af en laat op een laag vuur gedurende 25 minuten sudderen. Roer regelmatig.
Aangezien er in dit recept weinig suiker gebruikt word, de compote proeven of het zoet genoeg is.
|
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend
|
Suggesties :
Serveer de compote met creme fraiche, met slagroom, met vla of in trifles. Of een combinatie ;-)
|
|