|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
Voor de tomatensalsa: | ||
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Hussel de pompoen, zoete aardappel en ui om met en zout en peper. Kieper in 1 laag over de bakplaat uit. Drapeer er wat takjes rozemarijn tussen. Prik de worstjes rondom in en leg ze op de bakplaats erbij. Bak in het midden van de oven in ca. 1 uur gaar. De pompoen moet zacht zijn, de aardappelen van buiten een beetje knapperig en van binnen zacht. Maak ondertussen de salsa: Doe tomaten, olijfolie, knoflook, chili flakes, provencaalse kruiden en zout in een (koperen) steelpan. Breng aan de kook en laat ongeveer een half uur zachtjes pruttelen tot de saus is ingedikt. Breng op smaak met wat balsamicoazijn en eventueel extra zout. Serveer de tomatensalsa naast de groenten en de worstjes. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend |