|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Breng de bouillon aan de kook in een soeppan of wok. Snijd de gember in flinterdunne plakjes. Rol de halve peper tussen uw handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd het vruchtvlees in ringetjes. Voeg de gember, peper, kruidnagels en het kaneelstokje toe aan de bouillon en laat op laag vuur met de deksel op de pan 20 min. trekken. Verwijder vervolgens de kruidnagels en het kaneelstokje. Kook de mihoen in 3 min. gaar in de soep. Voeg na 1 min. de wokgroente toe. Snijd ondertussen de biefstuk in dunne plakjes. Snijd de limoen in partjes. Snijd de koriander grof. Breng de soep op smaak met de vissaus. Schep in kommen en verdeel de plakjes biefstuk erover. Garneer met een partje limoen en bestrooi met de koriander. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 520 kcal / Eiwit 24 gr. / Vet 23 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 52 gr. |