|
|
||
|
|
||
| Ingredienten - voor 4 personen | ||
|
| ||
| Bereidingswijze Klop de eiwitten in een keukenmachine bijna stijf (zorg ervoor dat de kom goed vetvrij is). Doe er dan de suiker, maizena en de azijn bij. De azijn zorgt ervoor dat de meringues stijf blijven. Als de eiwitten stijf zijn en mooi glanzend, smeer je ze uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet daarbij de randen van de eiwitten omhoog, tot ze de vorm hebben van een schaal. Bak in een tot anderhalf uur de meringue in het midden van de oven op ongeveer 130 °C. Laat daarna de merinques in de oven met de deur dicht afkoelen tot kamertemperatuur. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf en schep dit in het midden van de meringuetaart. Vul de taart pas vlak voor het opdienen met de slagroom en het verse fruit. | ||
| Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend |