|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit 3 el. olie in een pan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de pomodorini toe met 100 ml. water, 2 takjes rozemarijn, peper en zout en laat op laag vuur 30 min. zacht koken. Snijd ondertussen 4 takjes rozemarijn in stukjes. Maak met een scherp mes kleine inkepingen in het vlees en steek de stukjes rozemarijn erin. Besprenkel het vlees met de rest van de olie en 1 el. azijn en leg in de ovenschaal. Laat het vlees in de oven in ca. 20 min. gaar worden. Besprenkel elke 5 min. met 1 el. azijn. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de takjes rozemarijn uit de saus en maak het geheel iets dunner met 3 el. van het pastawater. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de pasta af en meng de tomatensaus erdoor. Serveer met het lamsvlees. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 705 kcal / Eiwit 35 gr. / Vet 36 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 59 gr. | ||
Benodigd : Ovenschaal ca. 20 x 30 cm |