|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Laat de lamskoteletten afgedekt in 10 min. op kamertemperatuur komen. Bestrijk het vlees met 2 el olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Doe voor de chimichurri de koriander, munt, peterselie, het limoensap, de rode peper, knoflook, de rest van de olie en 2 el water in een hoge beker en pureer met de staafmixer of in de keukenmachine. Voeg de sjalot en eventueel een mespunt zout toe. Verhit de grillpan. Gril het vlees 5 min. Keer halverwege. Laat de koteletten afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten op een warm bord. Serveer met de chimichurri. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 390 kcal / Eiwit 20 gr. / Vet 34 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 1 gr. | ||
Benodigd : Grillpan, staafmixer of keukenmachine |