|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de knoflook fijn en meng in een kom met het gehakt, de sesamolie en sojasaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de courgette in reepjes van 10 cm lang en 3 mm. dik (julienne). Verhit 1 el wokolie in een wok en bak het gehakt in 4 min. rul. Verhit ondertussen 1 el wokolie in een koekenpan en bak de courgette 1 min. Neem uit de pan en bak op dezelfde manier de peen julienne. Doe de taugé in een vergiet en schenk er 1 liter kokend water over. Bak in de rest van de wokolie in de koekenpan de eieren. Verdeel de rijst over 4 diepe kommen. Leg langs de randen van de kom de groente en het gehakt apart van elkaar. Leg het ei erop en serveer de chilisaus ernaast. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 525 kcal / Eiwit 25 gr. / Vet 21 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 57 gr. |