|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingrediënten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Kook de kipfilet in de kippenbouillon in 10 minuten zachtjes gaar. Bestrijk intussen de deegplakjes dun met olijfolie. Leg in 4 ingevette ovenpannetjes een plakje deeg en druk het in de hoeken goed aan; laat het deeg over de rand hangen. Verwarm de oven voor op 200 °C. Neem de kip uit de bouillon en laat deze goed uitlekken. Verdeel de kip met de tomaat over de pannetjes. Klopt de eieren los met de slagroom. Voeg de kaas en de dragon met peper en zout naar smaak toe. Schenk het ei-roommengsel over de vulling in de pannetjes. Vouw de deeg nonchalant terug tot de rand van de pannetjes. Bak de kiptaartjes (zonder deksel) in de voorverwarmde oven in 20 minuten goedbruin en gaar. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend | ||
Suggesties : Vervang de kip door kalkoen, zalm- of kabeljauwfilet. |