|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Laat de nasikruiden 10 minuten in ca. 1/2 dl heet water weken en kluts het ei. Snij de ham fijn. Meng in een kom het gehakt met kruiden, ham, knoflook, eieren, paneermeel, ketjap manis en sambal door elkaar. Maak er een soort worst van. Zet het gehakt minstens 1 uur in de koelkast. De oven voorverwarmen op 200 °C. Laat 6 plakjes bladerdeeg ontdooien, maak een langwerpige plak van 2 x 3 plakjes plakjes, druk de randen stevig op elkaar, leg er de gehakt worst op en vouw het bladerdeeg erom heen en sluit de naden goed. Knip het te veel bladerdeeg weg. Bestrijk met het geklutste ei. Leg het ingepakte gehakt op bakpapier op een bakplaat en laat het in ca 30 min goudbruin bakken!! | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend | ||
Suggesties : Verrukkelijk met satesaus. |