|
|
||
|
|
||
| Ingredienten - voor 4 personen | ||
|
| ||
| Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 170 °C. Smelt de boter in een steelpan. Hak ondertussen de pure chocolade in stukken. Neem de pan van het vuur en roer de pure chocolade door de boter. Laat staan, zodat de chocolade smelt. Snijd het vanillestokje open en schraap met de punt van een mes het merg eruit. Doe dit met de eieren in een grote kom. Klop in 3 min. luchtig met een mixer en voeg in delen de suiker toe. Schep de gesmolten chocolade om en schenk al roerend bij het eimengsel. Zeef het meel erboven en schep er luchtig door. Meng 1 bakje frambozen en de helft van de witte chocolade voorzichtig door het beslag. Doe in de ovenschaal. Verdeel de rest van de frambozen en de rest van de witte chocolade erover en bak ca. 30 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven en laat 2 uur afkoelen. | ||
|
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 320 kcal / Eiwit 5 gr. / Vet 20 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 30 gr. | ||
| Benodigd : ovenschaal (34x23 cm), ingevet en bekleed met bakpapier | ||
| Suggesties : Snijd in stukken en serveer met frambozencoulis. |